Celebs

Wow! Is deze EOTB-ster de nieuwe boyfriend van Temptation-verleidster Kunza?

In het laatste seizoen van Temptation Island konden wij allemaal zien dat verleidster Kunza (23) in de eerste paar afleveringen, Karim flink aan het denken zette. Volgens Karim is Kunza de ideale vrouw. 'Een natural beauty die alles heeft wat een vriendin zou moeten hebben', zegt Karim. Toch blijkt hij niet de enige te zijn die dit vindt...

Relatie EOTB-Robin en Temptation-verleidster Kunza

Karim is zeker niet de enige die Kunza een perfecte vrouw vond tijdens Temptation Island, want ook the one and only Robin Sterk lijkt nu voor haar charmes te vallen. De twee hebben het de laatste tijd super gezellig. Er werd zelf door het Instagram-account ‘Team Tempa’ opgemerkt dat ze vaak op dezelfde plek zijn. Laatst plaatste Kunza een opvallende foto, ze zou namelijk een groot shirt aan hebben op de foto en Robin blijkt precies dit shirt ook te hebben. Is dit toeval of niet?

Deze Love Island-kandidaat is óók gevraagd voor Temptation Island VIPS

EOTB's Robin Sterk had een vriendin thuis

De afgelopen periode heb je veel voorbij zien kunnen komen over Robin Sterk. Hij is misschien wel een van de meest besproken deelnemers van dit seizoen, maar dat is helaas niet altijd heel positief. Robin kreeg met meerdere EOTB-collega's behoorlijke ruzie, zo ook met zijn ex. EOTB-ster Lynn bevestigde dat hij mee deed aan het programma, terwijl hij thuis nog een lover aan het lijntje hield... Verleidster Kunza zal dan ook al haar ogen open moeten houden, want voor je het weet is hij weer gevlogen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved