News

Deze Love Island-kandidaat is óók gevraagd voor Temptation Island VIPS

Whiehoe, Temptation Island VIPS komt er weer aan. De makers van het programma zijn de afgelopen tijd fanatiek opzoek gegaan naar nieuwe kandidaten en hebben hun keuze laten vallen op een oud-deelnemer uit de Nederlandse versie van Love Island. Benieuwd wie? Lees snel verder.

Love Island's Jarne gevraagd voor Temptation Island VIPS

De gewilde vrijgezel is knappe kop Jarne, die we natuurlijk allemaal kennen van de Nederlandse Love Island. Samen met Lotte leek hij hét perfecte koppel, maar na een aantal weken bleek het tegenovergestelde. Voor het Belgische programma Celebs gaan Daten is hij weer aan het daten geslagen, hierin deed hij een bijzonder onthulling: hij is gevraagd voor Temptation Island VIPS. 

Lees hier welk koppel ook is gevraagd voor Temptation Island VIPS.

Jarne wil niet meer daten op televisie

Dat Jarne weet hoe hij de vrouwtjes moet verleiden, is geen geheim voor ons. Daar dachten de programmamakers van Temptation Island waarschijnlijk hetzelfde over en daarom hebben ze Jarne benaderd om mee te doen aan het programma. De hunk laat weten gevleid te zijn door het aanbod, maar even klaar te zijn met daten op de televisie. Naast Love Island heeft hij namelijk ook meegedaan aan het datingshow Celebs gaan Daten, waarin hij met meerdere Belgische realitysterren op zoek ging naar de liefde. Jarne: "De belangrijkste les die ik uit beide programma’s heb geleerd is toch: geef uw datingleven niet uit handen." 

Helaas, pindakaas. Jarne verschijnt dus niet in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Ondanks dat we het jammer vinden, wensen we Jarne enorm veel geluk in zijn zoektocht naar de liefde. Wist je trouwens dat jij wel mee kan doen aan Temptation Island? Klik hier voor meer informatie.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BAELE J. (@jarnebaele) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved