News

Dit Love Island-koppel werd gevraagd voor Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS 2019 zit erop, maar gelukkig vermaken we ons nu dagelijks met het drama van Love Island seizoen 2. Het eerste seizoen van Love Island was een groot succes, alle finalisten verlieten het eiland met een relatie. De makers van Temptation Island lieten er dan ook geen gras over groeien en vroegen aan deze deelnemers of ze die relatie niet gelijk even wilden testen tijdens Temptation Island VIPS. Benieuwd naar hun antwoord? Dat lees je hier.

Love Island-koppel gevraagd voor Temptation Island

Vorig seizoen Love Island was een groot succes, alle koppels gingen verliefd naar huis. Hoewel niet alle koppels lang samen bleven, hebben anderen nog steeds een relatie en plannen om samen te wonen. En wat is dan de volgende stap in de relatie? Juist, Temptation Island VIPS. Tenminste, dat dachten de makers van het programma.

Wel of niet meedoen?

De makers van Temptation Island VIPS hebben in ieder geval één koppel benadert om deel te nemen aan de ultieme relatietest. Hier kwamen we achter na het kijken van een video op het YouTube-kanaal van LINDA.Meiden. In de video kregen Love Island’s Kelly en Matthy verschillende vragen waarop ze moesten antwoorden ‘hij of zij’. Ze kregen ook de vraag wie er eerder mee zou doen aan Temptation Island en deden toen een verrassende onthulling: ”Wij allebei niet. Wij hebben die vraag al eens gehad, we zijn door Temptation (VIPS) benaderd, maar hebben allebei besloten het niet te doen.” Waarom niet? Ze vinden dat je aan Temptation Island meedoet als je relatie niet goed zit. ”Bij ons gaat het super goed, en dat zou ik nooit op het spel zetten” zegt Kelly. Bekijk de volledige video hieronder.

Watch on YouTube

Must reads 👀