Celebs

Dit is de reden waarom Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar zijn

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: het eerste Love Island-koppel is uit elkaar en dit is waarom, Liam Hemsworth vraagt scheiding aan, fans denken dat deze Harry Potter-acteurs aan het daten zijn, Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown lanceert haar eigen beautymerk en Temptation Island-deelnemer Fabrizio deelt voor het eerst een foto van zijn zoontje. 

Liam Hemsworth vraagt scheiding aan
Laatst kwam het shocking nieuws naar buiten dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus uit elkaar zijn. Nu lijkt het erop dat Liam Hemsworth de scheiding al heeft aangevraagd, vanwege "onoverkomelijke verschillen" laat TMZ weten. Miley en Liam hebben samen huisdieren, maar volgens het management van Miley blijven de twee daar samen voor zorgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Dit is de reden waarom Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar zijn
Deze week kwam het nieuws naar buiten dat het allereerste Love Island-koppel al uit elkaar is... Sebastiana en Martin zijn niet meer. In een vlog vertelt Sebastiana waarom de twee uit elkaar zijn. Ze zegt dat het de twee mooiste maanden waren van haar leven en dat ze hem dankbaar is. Ook zegt ze: "Maar alles veranderde toen we terugkwamen. Meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur was weg, de passie. Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we er voor moesten werken om het vuur aan te houden. We waren vergeten dat iemand missen ook een gevoel was, doordat we altijd continu bij elkaar waren." 

Fans denken dat deze Harry Potter-acteurs aan het daten zijn
Harry Potter-fans denken al heel lang dat Emma Watson en Tom Felton aan het daten zijn. Nu heeft Tom, a.k.a. Draco, weer een foto op Instagram geplaatst met Emma en volgens fans is dat echt het bewijs dat ze samen zijn. Op de foto is namelijk te zien dat Tom gitaarles geeft aan Emma én dat terwijl ze allebei een pyjama dragen. Hmmm, wij zijn benieuwd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tom Felton (@t22felton) op

Stranger Thins-actrice Millie Bobby Brown lanceert eigen beautymerk
De nog maar 15-jarige Millie Bobby Brown is nu al lekker bezig. Ze speelt in de populaire serie Stranger Things en lanceert dus nu haar eigen beautymerk: Florence by Mills. Het beautymerk is speciaal voor tieners. Tijdens haar werk probeerde ze genoeg beautymerken uit, maar volgens haar was er niks geschikt voor jongeren. Dus zo kwam ze op het idee! Op Instagram laat ze weten dat haar producten vegan zijn en diervriendelijk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door mills (@milliebobbybrown) op

Temptation Island-deelnemer Fabrizio deelt voor het eerst foto van zijn zoontje 
Een tijdje terug kwam naar buiten dat Fabrizio een zoontje heeft en nu heeft hij voor het eerst een foto met hem gedeeld op Instagram, omdat hij af wil van alle geruchten. Bij de foto plaatst de Temptation Island-deelnemer een emotioneel bericht. Onder de foto schrijft hij onder andere dat hij er niet altijd is geweest voor zijn zoontje en dat hij bang was om papa te worden. 

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Love Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved