Lifestyle

Met deze tips haal jij alles uit het spel Animal Crossing: New Horizons

Na een lange vermoeiende dag is het heerlijk om even he-le-maal niets te hoeven, right? En hoe fijn is het dan om even lekker te gamen? Met Animal Crossing zit dat wel goed, want hier leef je met je character volledig in je eigen bubbeltje. De nieuwste uitbreiding New Horizons doet hier nog een schepje bovenop. Dit spel is een grote hit en wij geven je de tips & tricks! 

Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing creëer jij je eigen wereldje en moet je de boel op jouw manier draaiende zien te houden. In Animal Crossing: New Horizons leef je op je eigen eiland die je steeds verder kunt uitbouwen. Hard work pays off, want hoe verder je komt in het spel, hoe meer je je eiland kunt uitbreiden. Uiteindelijk word je omringd met vrolijke en zingende diertjes, witte stranden en vlindertjes die om je heen vliegen! Cute. Hoe je de dag invult is helemaal aan jou. De enige grote taak is huur betalen aan cutie Tom Nook. Pluspunt: Er zijn geen rentes, deadlines of druk. Daarnaast kun je je karakter ook helemaal costumizen met zelf gemaakte kleertjes en kun je de eilanden van je vriendinnen of andere gamers bezoeken. 

Met deze tips haal jij alles uit het spel Animal Crossing: New Horizons 

Oké, saai is deze schattige game dus in ieder geval niet! We hebben een paar handige tricks voor je op een rijtje gezet waarmee je nóg meer uit het spel haalt. Here we go: 

1. Verzamel materiaal
Schud aan de bomen op je eiland om fruit en takken te verzamelen. Deze zullen later zeker van pas komen…

2. Maak gereedschap
Op de werkbank van Tom Nook kun je gereedschap maken dat je voor verschillende activiteiten op het eiland kunt gebruiken​.

3. Praat met Tom Nook
Het lieve mannetje Tom Nook staat altijd klaar voor advies. Zo heb je altijd een idee wat je kunt doen op je eiland.

4. De servicebalie
Op het pleintje in de groene tent vind je de servicebalie van Timmy. Elke dag heeft hij weer nieuwe spulletjes die je kunt kopen en je kan er zelf ook weer dingen verkopen. Handig!

5. Beestjes vangen
Het eiland zit vol met verschillende insecten en vissen. Laat ze eens aan Tom Nook zien, wie weet gebeurt er dan wel iets…​ 😉

Het spel is verkrijgbaar op de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Veel game-plezier 😉