News

Droombaan: verslaafd aan Animal Crossing? Je kunt er nu geld mee verdienen

Het coronavirus dwingt ons om allerlei nieuwe bezigheden te vinden. Iedereen gaat bijvoorbeeld weer massaal tekenen en skeeleren, maar ook het spel Animal Crossing is weer helemaal hip en happening. Het spel draait overuren. Ben jij ook verslaafd geraakt aan het spel Animal Crossing? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je: je kunt er nu namelijk geld mee verdienen.

In Animal Crossing creëer jij je eigen wereldje, en moet je de boel op jouw manier draaiende zien te houden. Je kunt ook je eigen huis inrichten, net zoals bij de Sims bijvoorbeeld. Als jij goed bent in het inrichten van huizen (op Animal Crossing), dan moet jij absoluut solliciteren voor deze functie.

Geld verdienen met Animal Crossing

Het merk 'Olivia's' zoekt ervaren Animal Crossing-spelers, die geïnteresseerd zijn in een baan waarbij ze de huizen in het spel mogen ontwerpen: ze zoeken een heuse in-game interior designer. Het is de bedoeling dat je huizen in gaat richten voor andere spelers, met het budget (in de vorm van Bells, de naam van het geld in het spel) dat zij beschikbaar stellen.

Er zitten natuurlijk wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen, namelijk:

- Ervaring met Animal Crossing: New Horizons
- Goed kunnen communiceren
- Eerdere ervaring met interior design is een pré
- Binnen het budget van de “klant” iets moois kunnen maken
- Je moet professioneel advies kunnen geven

Voldoe jij aan de bovenstaande eisen? Dan kun je een aardig zakcentje verdienen: je krijgt ongeveer €45,68 per uur uitbetaald! Als jij goed bent in dit spel kun je deze kans natuurlijk niet laten schieten. Als je interesse hebt in de functie, dan kun je je via deze website aanmelden. Dit is toch een droombaan?!

Bron: olivias.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved