Lifestyle

5 roze stranden die je echt gezien moet hebben


De wereld kent zoveel mooie plekjes die we echt een keer gezien moeten hebben, net zoals de vele stranden. Lekker met je bedje in de zon en hier en daar een mooi kiekje voor op Instagram. Zo vermaak jij je zeker wel. Stranden zijn op zich al heel erg mooi. Maar roze stranden? Daar gaat ons hartje nog sneller van kloppen. En ze bestaan echt! Op de volgende locaties kom jij de droomstanden tegen. Tijd om een ticket te boeken!

♥ Spiaggia Rosa, Italië
Italië is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Lekkere pizza’s, heerlijk Italiaans ijs én er is nog een reden om het land te bezoeken: er is namelijk een roze(!) strand te vinden. Dat we dit in Europa tegen zouden komen hadden we niet verwacht. ‘The Pink Beach’, officiële naam is: Spiaggia Rosa, is zó dichtbij. Het strand is te vinden voor de kust van Sardinië. Vliegticket boeken en hop: op naar Italië.

View post on Instagram
 

 


♥ Tangsi Beach, Lombok, Indonesië
In Indonesië is Tangsi Beach te vinden, in Lombok. Lombok was altijd een klein vissersdorpje, maar mede door het prachtige strand is het dorpje heel populair geworden onder de toeristen. De dode koraal zorgt ervoor dat het zand op het strand roze kleurt: het is het werk van moeder natuur. Hoe mooi is deze heldere kleur?! 

View post on Instagram
 


♥ Harbour Island, Bahamas
In de Bahamas is nog zo’n plaatje van een strand te vinden. Het is niet alleen de roze kleur van het zand wat deze plek zo mooi maakt, maar vooral de combinatie met het heldere blauwe water. Harbour Island is vaak niet druk en dat maakt het nog aantrekkelijker. Een rustige, prachtige plek om te verblijven. 

View post on Instagram
 


♥ Great Santa Cruz Island, De Filipijnen
Het eiland Santa Cruz in De Filipijnen ligt op 15 minuten varen vanaf de stad. Er zijn geen hotels, winkels en andere verblijfplaatsen te vinden op het eiland, dus geeft een beetje een ‘onbewoond’ gevoel. Wel verstandig om je eigen etenswaren en spullen mee te nemen dus. Maar wauw: must see!

View post on Instagram
 


♥ Komodo Island, Indonesië
Het zand is niet felroze, maar heeft een prachtige roze gloed over zich heen. Komodo Island is een eiland gelegen in Indonesië. Als je al een bezoekje naar Lombok op de planning hebt staan, is het zonde om Komodo Island achterwege te laten.

View post on Instagram