News

Deze drijvende speakers van de Action heb je nodig met dit warme weer

Er staat de komende tijd heerlijk weer op de planning, dus daar gaan we allemaal natuurlijk veel gebruik van maken. Heerlijk zonnen op het ligbedje, en als het kan een duik nemen in het zwembad. Optimaal genieten kun je pas wanneer er ook nog muziek aanwezig is. En juist daarom zijn deze drijvende speakers van de Action té leuk (en te cheap) om te laten liggen.

Geen angst meer om je speaker in het zwembad te laten vallen met deze speakers van de Action. De drijvende speaker is namelijk juist bedoeld voor in het zwembad. Het is een soort van mini zwemband, waar een speaker in is verwerkt. Zo leuk!

Drijvende speaker van de Action

De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heb je een flamingo, een kreeft, een palmboom en een ananas. Het enige wat je hoeft te doen is de band rondom de speaker opblazen, en hij is klaar voor gebruik. De drijvende speakers hebben een bluetooth bereik van 10 meter. Als 'ie vol is opgeladen, kun je zo ongeveer 90 minuten van de muziek genieten. De speakers kosten slechts €3,97, en zijn verkrijgbaar via de website, maar ook in de fysieke winkels. Wij zijn om!

speakers actionBron, beeld: action

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved