Lifestyle

Dit zijn de leukste coronaproof uitjes voor Vaderdag

Het is bijna Vaderdag. Dé dag waarop jij je lieve paps net even iets meer in het zonnetje mag zetten. Hoewel je misschien denkt dat de coronacrisis ervoor zorgt dat Vaderdag dit jaar niet kan slagen, is dat absoluut niet het geval. Er zijn nog genoeg leuke coronaproof uitjes voor jou en je paps, die hij sowieso erg gaat waarderen. Dit zijn de leukste coronaproof uitjes voor Vaderdag.

♥ Bootje varen
Zoek een mooie bestemming uit, huur een bootje en ga samen het water op. Je kunt alleen met je paps gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een bootje te huren voor het hele gezin. Zo is het bijvoorbeeld leuk om met een bootje door de grachten te gaan in Utrecht of Amsterdam, maar een dagje door de natuur varen in Giethoorn is ook super leuk.

♥ Barbecuen
Als jouw paps niet vies is van een stukje vlees, dan kunnen jullie samen gaan barbecuen. En deze keer is hij niet degene die de hele avond naast de barbecue staat, maar jij. Je kunt ervoor kiezen om ergens in het openbaar te barbecuen, maar barbecuen in de tuin is ook hartstikke leuk (en veiliger, coronawise).
vaderdag vaderdaguitjes
♥ Zelf bier / wijn proeverij organiseren
Als je ouder bent dan 18 is dit 'uitje' nog leuker, want dan kun je zelf ook meedoen. Want ja: geen 18, geen alcohol. Organiseer een bier / wijn proeverjj, gewoon in huis of in de tuin. Koop allerlei bijzondere bieren of wijnen (het is maar net waar je vader meer van houdt) en hou jullie eigen proeverij. Natuurlijk mogen ook de nodige hapjes niet ontbreken. 

♥ Suppen
Het water op met een boot is leuk, maar suppen is minstens net zo leuk. Is jouw vader een beetje sportief aangelegd? Dan is suppen een leuke activiteit voor jullie twee. Er zijn genoeg plekken waar je een supboard kunt huren, en een bepaalde tijd kunt gaan suppen. Voor als je niet weet wat suppen is: je moet op een soort surfplank staan, en je met een peddel vooruit zien te bewegen. Succes gegarandeerd!

♥ Terrasje pakken
Sinds 1 juni mogen we weer de terrassen op, dus dat is natuurlijk ook gewoon een leuke optie. Nodig je vader uit voor een avond of middagje terrassen, op jouw kosten uiteraard. Bestel hapjes en breng lekker wat qualitytime door met je vader. Genoeg tijd om te kletsen en jullie vermaken je vast goed. In dit artikel lees je wat je allemaal moet weten voordat je het terras op gaat, in verband met corona.

Geef jij tóch liever gewoon een cadeautje, in plaats van een uitje? Of gewoon allebei? Met deze budget Vaderdag cadeaus maak jij je vader sowieso super blij.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved