Beauty

Van sproetjes tot kuiltjes in je wangen: dit zijn de 7 schoonheden

In de zestiende eeuw zijn er zeven uiterlijke kenmerken verzameld die niet vaak voorkomen. Die zijn er nu nog steeds, maar nu heten ze dé zeven schoonheden. Heb jij een van deze, dan ben jij een echte geluksvogel. Onthoud goed dat als dit niet het geval is, je ook prachtig bent. Luister naar de wijze worden van Bruno Mars: 'Cause girl you're amazing. Just the way you are'

♥ Lange gekrulde wimpers
Veel meiden gebruiken dagelijks een wimper krullen of laten dure wimperextensions zetten, maar sommigen hebben het geluk dat ze van zichzelf al lange gekrulde wimpers hebben. Hoe relaxt is dat?! Daarnaast is het ook nog eens één van de zeven schoonheden. 

♥ Amandelvormige ogen
Yeah right! Amandelvorige ogen dus... Je vraagt je vast af wat dat nou precies inhoudt, want wij hadden ook no idea. Inmiddels weten wij precies wat amandelvormige ogen zijn. De buitenhoek van je oog is dan namelijk iets hoger dan de andere hoek. Er zijn niet veel mensen die dit hebben, maar niet getreurd! Amandelvormige ogen kan je namelijk super mooi maken met de juiste make-up. 

♥ Kuiltjes in je wangen
"Oh wat schattig": een zin die waarschijnlijk heel bekend klinkt voor iedereen met kuiltjes. Best logisch, want het is ook gewoon heel cute. WEETJE: Wist je dat er zelfs mensen zijn die zo graag kuiltjes willen dat ze zelfs met een cosmetische behandeling kuiltjes laten maken? Deze zijn dan wel non-stop zichtbaar of je nou lacht of huilt... Wees daarom gewoon trots op je kuiltje. #beproud

♥ Sproetjes
Als jouw ouders sproeten hebben is de kans groot dat jij ze ook hebt. Sommigen krijgen er heel veel en andere juist heel weinig. Dat heeft te maken met je haar- en huidskleur. Veel mensen vinden sproeten vreselijk en laten deze weg laseren, maar andere maken zelf sproeten met een potlood of laten zelf deze tatoeëren. Uiteraard is dat dan toch anders dan de natural freckles.

8 celebrities die sproetjes hebben en daarvan houden

♥ Donker haar en lichte ogen of licht haar en donkere ogen
Het is natuurlijk logisch dat je ogen veel meer opvallen als ze een andere kleur zijn dan je haar. Eén van de zeven schoonheden is dan ook als je donker haar hebt en prachtige lichte ogen of juist andersom, dus licht haar en donkere ogen. Wil jij deze look zelf creëren? Koop dan kleurlenzen or get yourself a new haircut.

♥ Moedervlek boven je lip
Een moedervlek boven je lip wordt soms ook wel de Marilyn Monroe-vlek genoemd. Heb jij een Monroe-vlek, dan ben je een geluksvogel. Heb je er geen, maar wil je er wel een? Dan kan je deze zelf maken met oogpotlood (wel een waterproef potlood natuurlijk).

♥ Spleetje tussen je voortanden
Als je een spleetje tussen je voortanden heb,t betekent dit niet meteen dat je een beugel moet, tenzij het slecht is voor je hele gebit. Als je je melktanden wisselt met volwassen tanden, kan er soms wel eens wat ruimte overblijven, maar bij de meeste is dit niet het geval. Lucky you dus als jij dit wel hebt. 

Bron: squalan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved