Celebs

8 celebrities die sproetjes hebben en daarvan houden

Sproetjes zijn hartstikke mooi en nu de zomer eraan komt betekent het dat sommige meiden weer lekker veel sproetjes op hun gezicht krijgen! Hoewel sommigen hun sproetjes liever verbergen (zonde!) willen we toch even vertellen dat we dankzij de make-uploze selfies nu weten welke celebs óók sproetjes hebben. Kijk snel verder om te zien wie hun sproetjes omarmen.

1. Kylie Jenner
Meestal zijn de sproetjes verborgen onder een laag foundation bij Kylie Jenner, maar met deze selfie wilde ze aan de wereld laten zien dat ze wél blij is met haar sproeten. Eerlijk is eerlijk, het ziet er best schattig uit toch?

2. Kendall Jenner
Voor haar werk draagt Kendall Jenner veel make-up, maar thuis houdt ze het in tegenstelling tot haar zussen meer low key. Sterker nog, je ziet haar regelmatig in Keeping Up With The Kardashians met amper make-up op haar gezicht. Dan zie je haar sproetjes maar al te goed!

3. Gigi Hadid
Persoonlijk vinden we Gigi Hadid op haar mooist al ze au naturel op de foto gaat, zoals je hier ziet. Voor Vogue durfde Gigi wel zonder foundation te poseren, waardoor haar sproetjes mooi opvallen. Wij zouden dit vaker willen zien in tijdschriften, wat jij?

4. Demi Lovato
Als er één celeb is die zichzelf accepteert, dan moeten we wel Demi Lovato noemen. Ondanks dat ze er prachtig uitziet kwam die zelfverzekerdheid niet vanzelf. Daarom zijn we nog blijer dat ze nu zo goed in haar vel zit en niet bang is om zonder make-up in het openbaar te verschijnen.

5. Emma Watson
Ook Emma Watson behoort tot het groepje mensen die sproetjes hebben en we zijn blij om te zien dat ze zelfs tijdens belangrijke momenten, hierboven bij de Verenigde Naties, make-up draagt die haar sproetjes laten zien. Daarmee geeft ze een goed voorbeeld!

6. Rashida Jones
Een andere Hollywoodster met sproetjes is Rashida Jones. Misschien ken je haar wel van rollen in Friends With Benefits en The Social Network. Op de rode loper verbergt ze haar sproeten, maar thuis laat ze haar huid wel lekker voor wat het is.

7. Zoë Kravitz
Beauty Zoë Kravitz laat haar sproeten maar al te graag zien. Neem je een kijkje op haar Instagram account? Dan kom je met een paar keer scrollen al genoeg foto’s tegen waarop ze haar huid en sproetjes showt.

8. Gisele Bündchen
Gisele Bündchen, misschien wel het grootste model ooit, verdient al jaren veel geld met haar gezicht én sproeten. Ze is niet voor niets het best betaalde model. 😉 Bovendien laat ze haar sproetjes vaak zien en laat ze het niet altijd bedekken onder lagen foundation. We like.

Lees hier waarom de ene persoon sproetjes heeft en de ander niet.

Heb jij sproetjes?

Must reads 👀