Series & Films

Netflix filmtip: Verliefd op Ibiza

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische film Verliefd op Ibiza. Lees je mee?

Netflix filmtip: Verliefd op Ibiza
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Verliefd op Ibiza op het lijstje staan. Een film die zoals je aan de titel waarschijnlijk al kan zien is opgenomen op het idyllische Spaanse eiland Ibiza. In Verliefd op Ibiza kijken we mee met verschillende families. De verstrooide Lex die drie dochters heeft, een levensgenieter (Marly van der Velde), een hardwerkende horecatijger/partyplanner (Sanne Vogel) en een succesvolle modeontwerpster (Gigi Ravelli). Daarnaast heb je ook nog de lovebirds Kevin en Elza (Jan Kooijman en Kim Feenstra), een profvoetballer en een model die een partyplanner zoeken om de leukste zomer te hebben, maar deze partyplanner wordt onverwachts toch iets meer dan alleen maar party... Een film vol humor, liefde, seks en prachtige idyllische beelden. Hier alvast een voorproefje!

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Verliefd op Ibiza It zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved