Series & Films

Netflix filmtip: Just Go With It

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie Just Go With It. Lees je mee?

Netflix filmtip: Just Go With It
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we  op het lijstje staan. Een film met hilarische Adam Sandler en Jennifer Aniston is altijd een groot succes, zo ook Just Go With It. In deze film kijken we mee met het leven van de plastische chirurg Danny. Hij denkt de liefde van ze leven te komen, als hij de knappe Palmer (Brooklyn Decker) tegenkomt. Danny besluit om een zielig verhaal te verzinnen, namelijk dat hij een echte familieman is, maar helaas is gescheiden. Hij haalt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) over om samen met haar kinderen mee te spelen met de leugen, maar haar kinderen zijn hier niet heel blij mee. Dit zorgt voor veel hilarische momenten die jou niet meer laten stoppen met lachen. 

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Just Go With It zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved