Netflix films: Friends with Benefits

Films & Series door Isabel

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie Friends with Benefits. Lees je mee?

Netflix filmtip: Friends with benefits
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Friends with Benefits op het lijstje staan. Een film met onder andere Justin Timberlake, de man die kan acteren, zingen, dansen en ook nog eens knap is. In de film Friends with Benefits zien we dat twee succesvolle mensen hun relatie beide verbreken, maar toch bepaalde behoeftes hebben. Ze willen dan ook beide goede seks zonder dat daar gevoelens bij komen en besluiten om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om niet emotioneel te worden en niks meer dan seks te krijgen, maar dan komen er toch gevoelens bij en loopt dit anders af dan was afgesproken. Er komen heel veel grappige, maar ook romantische momenten voorbij. Hier alvast een voorproefje.

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Friends with Benefits zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Bron: filmvandaag.nl | Beeld: iStock