News

Handig: met deze app verbrand je nooit meer in de zon

We hebben het allemaal wel eens gehad: je ligt nét iets te lekker in de zon en verliest de tijd compleet uit het oog. Wanneer je dan 's avonds je bed in duikt, blijk je helemaal verbrand te zijn. Naast het goed insmeren met zonnebrandcrème, is er nu ook een app die ervoor zorgt dat je never meer een rode kreeft bent. 

Verbrand nooit meer door deze zon-app

Zonnebaden is heel erg fijn, maar je moet hier goed mee oppassen. Veel mensen liggen te lang in de zon, terwijl ze denken dat het eigenlijk wel meevalt. Iedereen droomt natuurlijk van een heerlijk zomers tintje, maar die kun je ook krijgen door niet constant in de brandende zon te bakken. De KWF Zonadvies helpt je op een veilige manier toch een mooi kleurtje te krijgen en niet te verbranden. Deze app is samengesteld door Kruidvat en KWF Kankerbestrijding. 


via GIPHY

Krijg een zomers tintje op een veilige manier

Op de KWF Zonadvies-app kun je niet alleen zien hoe warm het precies is, maar ook wat op jouw plek de maximale zonkracht is. Daarnaast heeft het een  insmeertimer, waarbij je om de twee uur een melding krijgt dat jezelf opnieuw in moet smeren. Last but not least, kun je een persoonlijk huidtype test doen om te zien hoe gevoelig jij voor de zon bent. Zo ben je helemaal op de hoogte, zodat verbranden (bijna) onmogelijk is. 

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android. 

Bron: beautify.nl, kwf.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved