Lifestyle

Als jij aan deze 7 tekenen voldoet ben jij 100% een single lady

Hoe ziet jouw liefdesleven er momenteel uit? Ben je helemaal in love en heb je de ware gevonden, ben je single and ready to mingle of ben je single as f*ck en accepteer jij alle tekenen die daarbij horen? Als jij aan de onderstaande zeven tekenen voldoet ben jij 100% single. Single life isn't that bad!

1. Je gebruikt het hele bed voor jezelf

Ondersteboven, achterstevoren of overdwars? Het maakt jou niet uit zolang je maar languit kan liggen. Een bed delen is dan ook echt niet voor jou weggelegd. Jij neemt elk deel van je bed helemaal zelf in beslag. Je wordt dan ook vaak de 'languit liggende ster' in bed genoemd en nee, we hebben het niet over al je trucjes..;)

2. Na je werk of school trek jij meteen je joggingspak aan

In de ochtend heb jij altijd die struggle dat je niet weet wat je aan moet, maar zo moeilijk zou die keuze niet moeten zijn. Je trekt namelijk toch binnen no-time weer wat anders aan als je terug komt van je werk of school, namelijk je joggingspak. Het is dan misschien niet zo charming, maar je hebt toch niemand waarvoor je mooi moet zijn. Tsja, dan maar comfy!

3. Het is zeker geen geheim dat jij single bent

Dat jij single bent is een feit en je schaamt je er zeker niet voor. Als het moet zou je het zo van de daken schreeuwen. Iedereen weet dus wel dat je single bent en daar willen de mannen nog weleens goed misbruik van maken. 

4. Je bent een échte flirtkoningin of je bent de betekenis van flirten juist helemaal vergeten

Flirten is helemaal jouw ding, je kan flirten als de beste en zou zo een cursus kunnen starten met al je skills. Het kan natuurlijk ook juist het tegenovergestelde zijn, bijvoorbeeld dat je niet eens meer weet wat flirten ook alweer precies inhoudt. Als een boy een move probeert te maken, zie jij hem al snel als een goede vriend en dat kan weleens fout aflopen. #friendzone.

5. Je leeft je leven zoals jij dat wil

Samen met je besties de stad in en een leuke avond hebben is helemaal jouw ding. Helemaal als je vervolgens wakker wordt in het huis van een boy die je die avond ervoor wel zag zitten. Van een one-night-stand ben jij dan ook zeker niet vies. We kunnen dus wel zeggen dat jij nog lang niet toe bent aan een echte relatie…

6. Je doet veel liever iets met meerdere mensen, dan met één persoon

Een dagje naar de Efteling, zwemmen in het Tikibad of een lekkere stranddag klinkt allemaal heel goed! Maar met één iemand vind jij dit toch meteen minder leuk. Jij zegt dan ook altijd "hoe meer zielen, hoe meer vreugd" ;) Het is misschien wel een oude uitspraak, maar wel een die zeker waar is.

7. De laatste keer dat je een mooi setje lingerie hebt gekocht is uit je geheugen...

De tijd dat jij mooie lingerie setjes kocht is a long time ago... Sterker nog, misschien is die tijd er niet eens geweest. Jouw lingerie bestaat voornamelijk uit de katoenen onderbroeken die je oma ook zou kunnen dragen. Daarnaast wordt het maken van setjes ook heel lastig, aangezien je geen een beha en broekje hebt die matchen… Time to plan a shopday!

Bron: Beautify.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved