Lifestyle

Met deze tips word jij een expert in flirten

Heb je al een tijdje iemand op het oog, maar durf je niet op hem/haar af te stappen of heb je geen idee wat je tegen diegene moet zeggen? De ene keer klap je dicht als je bij je crush staat en de andere keer zeg je iets heel stoms... Girlscene to the rescue, want met deze tips word jij een ster in flirten en weet je eindelijk wat je moet doen om je crush aan de haak te slaan. 

Niet iedereen vindt het makkelijk om te flirten. Zelfs girls die heel veel zelfvertrouwen hebben klappen wel eens dicht als ze hun crush tegenkomen. Maar geen paniek, want met deze tips is het flirten niet meer zo'n struggle en krijg jij straks genoeg aandacht van je crush. 

Tip 1 flirten: openingszinnen bedenken
Ben je je crush tegengekomen, maar weet je niet wat je moet zeggen? Bedenk dan van tevoren alvast wat openingszinnen. Zo weet je altijd wat je aan hem/haar moet zeggen en klap je niet meer zo snel dicht. Inspiratie nodig voor openingszinnen om te flirten? We delen hier de openingszinnen die wél werken. 

Tip 2 flirten: WhatsApp gebruiken
Nog een fijne tip voor flirten: Whatsapp gebruiken. Stuur je crush een berichtje, want dat is een stuk makkelijker dan in real life. Stuur bijvoorbeeld een grapje naar hem/haar of begin over jullie eerste ontmoeting. Zo laat je namelijk zien dat je diegene niet bent vergeten. Nog een voordeel van deze manier van flirten: WhatsApp zorgt ervoor dat je de eerste stap hebt gezet en het veel makkelijker wordt om vervolgens in real life te flirten. 

flirten whatsapp gebruikenTip 3 flirten: je crush aanstaren
En nee, we bedoelen hiermee niet zo'n creepy staarcontest, want daar jaag je jouw crush direct mee weg. Kijk gewoon heel af en toe zijn/haar kant op, totdat je crush naar jou kijkt. Lach dan lief en kijk weer weg. Dit laat zien dat je zelfvertrouwen hebt en wedden dat die hottie in no time naast je staat om met je te praten! 

Tip 4 flirten: aanraken
Ben je al aan het praten met je crush? You go girl! Dan is dit het moment om deze flirttechniek te gebruiken: aanraken. Ga hem/haar niet meteen helemaal omhelzen, maar raak voorzichtig zijn/haar arm aan tijdens het praten. Je laat hierdoor zien dat jij je op je gemak voelt bij je crush en dat vinden ze sexy. 

flirten trein tipsTip 5 flirten: trein
De perfecte plek om te flirten: trein! Zit er een hottie tegenover je in de trein? Dan is dit de kans om met hem/haar te flirten. Trein flirten klinkt misschien heel eng, maar je hebt eigenlijk niks te verliezen! Probeer eens tip 3 hierboven. Het is ook een slimme om een compliment te geven. Heeft de trein hottie toffe sneakers aan? Laat het hem/haar weten. Complimenten zijn natuurlijk altijd goed en zo begin je ook heel gemakkelijk een gesprek. 

Bron: Seventeen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook