Lifestyle

Binnenkort kan jij koken met het ‘Friends’ kookboek

Ben jij een échte keukenprinses en ook nog eens verslaafd aan de serie Friends? Dan hebben wij super leuk nieuws voor je! In de populaire serie komen er veel verschillende gerechten voorbij en over een tijdje kan jij deze super makkelijk maken met een kookboek. Rachel, Ross, Phoebe, Chandler, Monica en Joey komen namelijk speciaal voor de alle fans met het ‘Friends’ kookboek. 

Het Friends kookboek

Naast de Friends puzzel komt er nu ook een kookboek van de populaire serie Friends. Het kookboek zal bestaan uit veel verschillende gerechten die we in de tien seizoenen hebben kunnen zien. Echt culinaire gerechten zullen het niet zijn, want goede chefs waren ze nou niet bepaald. Oeps! We vergeten bijna Monica, zij mag zichzelf natuurlijk wel een chef noemen, want zij heeft échte kookkunsten. Het kookboek is vanaf 22 september te verkrijgen in Amerika. Wij hopen natuurlijk met zijn allen dat het boek dan ook snel naar Nederland komt, maar daar twijfelen wij niet aan. Kan jij toch niet wachten, dan kan je alvast een pre-order doen van het Engelstalige boek via Amazon.

Recepten uit het Friends kookboek

Het ‘Friends’ kookboek heeft 100 recepten, dus er is voor iedereen wel wat lekkers. Of je nou een voorgerecht, een hoofdgerecht of een toetje wil maken, het kan allemaal. In het boek vind je onder andere deze bekende recepten:
♥ De just-for-Joey-fries
♥ De koekjes van Phoebe’s oma
♥ De bekende ‘milk you can chew’ van Chandler
♥ Het Friendsgiving diner van Monica
♥ De ‘Moistmaker’ kalkoensandwich van Ross
♥ Rachel’s trifle (met gehakt, jam, banaan en slagroom)

Watch on YouTube

Bron: AD.nl, Amazon | Beeld: GettyImages, Amazon

Must reads 👀