Lifestyle

Dit is hoe jij je oude Hyves-account terug kan zien

Weten jullie nog die tijd dat we met zijn allen op Hyves zaten? Iedereen maakte een account aan om krabbels te versturen naar vriendinnen of om leuke spelletjes te doen. Helaas bestaat dit sociale platform al een tijdje niet meer, maar door een hack kan je je Hyves-account nu weer terugzien. Let's go back in time!

Zo vind jij je oude Hyves-account terug

Je kan je oude-account zeker terug vinden, maar je moet er wel wat moeite voor doen. Aangezien de Hyves-website niet meer bestaat moet je de Wayback Machine gebruiken. Dit is een machine die alles wat ooit op het internet heeft gestaan opslaat, dus ook ongeveer 9 miljoen Hyves-profielen... Om er achter te komen of jouw profiel er tussen zit moet je wel nog je gebruikersnaam weten. Als je die hebt gevonden dan zet je die in de zoekbalk met .hyves.nl daarachter.

Je Hyves-profiel definitief laten verwijderen

Als het jou gelukt is om je Hyves-account terug te vinden dan was het best moeilijk om jouw oude gegevens definitief te verwijderen van VPNgids. Heb jij na het terug zien van je oude account spijt van alles, maar dan ook echt alles wat je toen hebt gepost? Dan kan je proberen om je account echt definitief te laten verwijderen. Wil je weten hoe? Klik dan hier voor wat tips!

Bron: thebestsocial.media | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved