News

Plot twist: Zach uit Temptation Island heeft zijn eerste single uitgebracht (en dit is 'm)

Wie naar het huidige seizoen van Temptation Island kijkt, weet zonder twijfel wie Zach is. Voor diegenen die het vergeten zijn: Zach kwam halverwege de aflevering binnen met zijn vriendin Simone, en maakte het binnen no-time al behoorlijk bont. Hij doet ons telkens weer versteld staan, en dat is 'm nu wederom gelukt. Zach heeft namelijk zijn eerste single uitgebracht.

Zach is een opvallende verschijning in Temptation Island. Mede door zijn avontuurtje met verleidster Romee, bijzondere uitspraken én zijn quotes over zijn vriendin Simone. Dat Zach de verleiding maar moeilijk kan weerstaan, en niet vies is van vrouwen weten we inmiddels wel, maar wat we nog niet wisten, is dat Zach blijkbaar ook artiest wil worden.

Temptation Island Zach

Het nummer dat Temptation-deelnemer Zach heeft uitgebracht heet 'Jaloers'. Je luistert de track onder andere via Spotify, iTunes en YouTube. Hij heeft het liedje uitgebracht in samenwerking met Karimm (niet die van Temptation Island), onder de naam: FACK IT RECORDS. Het lied heeft alles te maken met zijn deelname aan het programma Temptation Island. En, wat vinden we van zijn nieuwe creatie?

Benieuwd? Luister de track dan hier:

Bron: YouTube | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved