Food

Op deze manier kan je alsnog door de McDrive als je geen auto hebt

Ben jij een echt McDonald’s lover, maar heb je geen eigen auto? Dan baal je vast mega erg dat je nu geen lekkere Big Mac kan halen, omdat alleen de McDrive’s open zijn. Maar niet getreurd, want McDonald’s komt speciaal voor jullie met een hele leuke oplossing…

Rij mee met de McDriver

Met je besties door de McDrive is natuurlijk super leuk, maar zonder auto is dit ook vrij lastig… Gelukkig komt McDonald’s binnenkort met een nieuwe service, namelijk: McDriver. Voor de échte Maccie lovers zonder auto is dit een feestje. Van 6 t/m 28 mei maak jij kans op een ritje naar de Mcdrive met een personal driver. Een chauffeur haalt jou thuis op en brengt je naar de dichtstbijzijnde Drive-Thru, vervolgens word je ook weer thuis afgezet. Deze nieuwe service is uiteraard helemaal coronaproof en er mogen dan ook maximaal twee personen uit hetzelfde huis mee. Na elke rit wordt de auto helemaal ontsmet! Safety first.

Zo maak je kans op de McDriver

Natuurlijk kan niet iedereen mee met de McDriver. Je moet er dan ook wel wat voor doen. Je maakt kans op een ritje door in een comment op de Facebook of Instagram van McDonald’s te vertellen waarom jij of een vriendin van jou dit heeft verdiend. Wie weet zit één van jullie dan wel over een tijdje in de auto bij de McDriver met een lekkere Big Mac!

Wil jij weten welke McDonald’s snack jij zou zijn? Doe dan hier de quiz.

View post on Instagram
 

Bron & Beeld: McDonald’s