Food

Bij deze locaties kun je vanaf nu je biefstuk halen bij de Loetje Drive In

Als er iets is waar wij helemaal fan van zijn, dan is het Loetje. Als we denken aan de welbekende biefstuk loopt het water al bij ons in de mond. Vanwege de coronacrisis zijn alle restaurants helaas gesloten, waaronder ook Loetje. Het restaurant kwam daarom met het geweldige idee om een Drive In te openen. Wie wordt daar nou niet enthousiast van?!

Loetje Drive In

Het was in eerste instantie alleen de bedoeling om van 27 tot en met 29 maart een drive in te open bij Loetje aan de Amstel. Er was een run op de biefstuk en op den duur was het zelfs uitverkocht. Loetje besloot om de periode de verlengen. Nu hebben ze het roer helemaal omgegooid en kan je de bekende Loetje biefstuk op meerdere locaties afhalen. Namelijk in Breda, Gorssel, Rotterdam, Laren en natuurlijk Amsterdam. Yay!

View post on Instagram
 

Niet overal beschikbaar

De reden dat alleen deze restaurants een Drive In hebben, ligt aan de locatie. Er moet natuurlijk wel genoeg plek zijn om veel auto’s te kunnen ontvangen. Misschien is het dus even een poosje rijden, maar dan heb je wel die heerlijke Biefstuk ossenhaas met échte Loetje jus of een Biefstuk ossenhaas ‘Bali’ met de yummie Loetje sambaljus. De Drive In is geopend van 16:00 – 21:00 uur. Wij kunnen niet wachten om langs te gaan. 

Bron: favorflav.com, loetje.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀