Hilarisch: hier bestel je een mok met het gezicht van je bestie

News door Rochell

Het zijn rare tijden, die ervoor zorgen dat jij je lievelingsmensen een tijdje niet kunt zien. Geen bezoekjes aan opa's en oma's, neefjes of nichtjes, maar ook niet aan je bestie. We zitten nu al een behoorlijke tijd binnen, en het gemis wordt steeds groter. We schreven laatst al over een kartonnen cut-out van je bestie, maar er is nog meer. Hier bestel je namelijk een mok met het gezicht van je beste vriendin (of wie dan ook). Hebben!

We worden ontzettend creatief tijdens deze coronacrisis. We zullen namelijk toch echt manieren moeten vinden waarop we zoveel mogelijk 'samen' kunnen zijn met alle mensen die we liefhebben. Je had het waarschijnlijk niet gedacht, maar ook een mok kan hierbij helpen. Een mok met daarop het gezicht van je beste vriendin, opa, oma of je hond, welteverstaan.

Een mok met gezichten

Hoe gezellig is het om thee of koffie te kunnen blijven drinken met je lievelingsmensen, in deze tijd? Kies een foto uit voor op de mok, en je kunt een mok bestellen met daarop deze foto. En niet één keer. Nee, de mok wordt helemaal volgeplakt met het gezicht dat jij uitkiest. Je kunt natuurlijk ook mokken bestellen met daarop foto's van je eigen gezicht, om deze cadeau te doen. Hoe leuk is dat?! Je bestelt de mok via deze website, voor €15,99. 
Bron, beeld: Firebox