Series & Films

De leukste animatiefilms op Netflix die je gezien moet hebben

Heb je alle series op Netflix al uitgespeeld? En bewaar je de romantische films voor een avondje met je lover? Er zijn op Netflix ook geweldige animatiefilms die je sowieso een keer gezien moet hebben. Plof op de bank en bingewatchen maar!

1. Madagascar
Deze hilarische film gaat over vier dieren die ontsnappen uit de dierentuin in Central Park, Manhattan. Ze stranden op een of andere manier op het eiland Madagaskar en moeten leren om te gaan in wild. Hier ontmoeten ze verschillende dieren zoals o.a. een groep maki's. Ze proberen een bestaan op te bouwen op dit eiland, maar omdat ze alleen het dierentuin leven kennen gaat dit niet zo makkelijk als ze hadden gehoopt.  

2. The Willoughbys
De kinderen uit het Willoughbys gezin zijn ervan overtuigd dat ze veel beter af zijn zonder hun ouders. Die hebben namelijk alleen maar liefde voor elkaar. Daarom verzinnen de kinderen een manier om hun ouders uit huis te lokken, door ze op een zelfverzonnen vakantie te sturen. Wanneer hun ouders met de noorderzon zijn vetrokken, denken de kinderen dat ze eindelijk vrij zijn. Dit is voor korte duur, want al snel komt er een oppas en samen met haar ontdekken ze de echte betekenis van familie.

3. Cloudy With a Chance of Meatballs 
Flint Lockwood is een jonge uitvinder die een apparaat maakt dat water in voedsel omzet. Wanneer Flint's uitvinding wordt gelanceerd, redt hij per ongeluk zijn stad van een financiële ondergang en ondervoeding. Om de stad te helpen en bekendheid te geven, doet weervrouw Sam verslag van deze bijzondere gebeurtenis. Doordat de inwoners steeds meer maaltijdverzoeken doen, wordt de uitvinding van Flint steeds meer oververhit. Hierdoor wordt deze machine ineens heel gevaarlijk.

4. Nausicaä of the Valley of the Wind 
Het verhaal speelt zich af duizend jaar na een grote oorlog. De Vallei van de Wind is één van de enige gebieden die nog bewoond is. Onder leiding van prinses Nausicaä is het volk van de Vallei constant in strijd met de insecten, die een gevaarlijk oerwoud bewaken dat zich over de aarde verspreidt. Nausicaä wil samen met het volk ervoor zorgen dat de band tussen de mensheid en de aarde hersteld wordt.

5. Despicable Me
In een nette buitenwijk staat een mysterieus huis. Het is het geheime hoofdkwartier van superschurk Gru en zijn legertje van gele helpers, de Minions. Gru’s droom is om de maan te laten krimpen en te stelen. Dit idee is gebaseerd op zijn jeugddroom om een astronaut te zijn. Hij adopteert drie weesmeisjes, om hun in eerste instantie te gebruiken bij een van zijn schurkerige plannen om zijn vijand dwars te zitten, maar ze beginnen steeds meer zijn hart te stelen.Alle films al gezien? Deze Netflix klassiekers mogen ook niet ontbreken in jouw watchlist.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved