Films & Series

Bevestigd: Er komt een vijfde deel van The Hunger Games

Als je ook zo gek bent op The Hunger Games-reeks, dan hebben wij geweldig nieuws voor je. Er wordt al een tijdje over gepraat, maar nu is het officieel bevestigd. The Hunger Games krijgt een vijfde film. Dit gaat er alleen wel heel anders uitzien dan de films die tot nu toe zijn uitgebracht…

Vijfde film The Hunger Games is bevestigd

The Hollywood Reporter bevestigd dat het boek The Ballad of Songbirds and Snake officieel wordt verfilmd. Regisseur Francis Lawrence neemt ook deze film onder zijn hoede. Het is nog niet bekend wanneer de film in première gaat.

View post on Twitter

Het vierde boek in de reeks

Schrijfster Suzanne Collins brengt 19 mei haar vierde boek van The Hunger Games-reeks uit, wat een voorganger gaat worden van de vorige verhalen. Het boek The Ballad of Songbirds and Snake speelt zich namelijk 64 jaar voor het eerste boek af. De hoofdpersoon van dit verhaal is de jonge president Coriolanus Snow, die op dat moment achttien jaar is. Snow kennen we allemaal als de president van Panem en de bad guy, maar in dit verhaal is hij juist een held. Daarnaast zien we hoe hij van een vriendelijke jongen veranderd in de wrede man die hij nu is. En omdat dit zich dus ver voor het The Hunger Games-avontuur afspeelt zien we Katniss, Peeta en Gale helaas niet meer terug. Het is nog niet bekend wie de cast voor deze film zal zijn.

Kun je niet wachten op de film? Deze Netflix-serie à la The Hunger Games brengt je alvast in de sferen.

Bron: hln.be, thehollywoodreporter.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀