Netflix films: Zwaar Verliefd!

Films & Series door Isabel

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de Nederlandse romantische komedie Zwaar Verliefd! Lees je mee?

Netflix filmtip: Zwaar Verliefd!
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Zwaar Verliefd op het lijstje staan. In deze film is dierenarts Isa (Barbara Sloesen) super onzeker over haar lichaam en haar liefdesleven. Ze komt tot het besluit dat ze gezonder moet gaan leven om zich zekerder te gaan voelen. Zo gaat ze samen met haar jongere zusje (Abbey Hoes) fanatiek sporten.

Dit alles had een klein opzetje nodig en dat opzetje was Ruben (Jim Bakkum), de knappe man die zijn hond naar de dierenarts bracht na een chocoladevergiftiging. Dierenarts Isa helpt Ruben's hond Bo, maar kan haar ogen niet van zijn baasje afhouden. Ruben lijkt Isa ook leuk te vinden, maar dat kan ze niet geloven. Totdat ze op een dag een positieve preek kreeg van haar beste vriendinnen en besloot om er helemaal voor te gaan. Alleen is Isa niet de enige die Ruben wel ziet zitten, dus of het goed afloopt is nog maar de vraag. 

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Zwaar Verliefd zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Bron: filmfestival.nl | Beeld: iStock