Netflix films: Walking on Sunshine

Films & Series door Isabel

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie Walking on Sunshine. Lees je mee?

Netflix filmtip: Walking on Sunshine
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Walking on Sunshine op het lijstje staan. In deze film viert de Britse Taylor vakantie aan de Italiaanse kust. Daar heeft ze een super leuke tijd met de knappe Raf, haar zomerliefde. Raf wilde graag een serieuze relatie met haar, maar Taylor besloot om verder te studeren en ging terug naar Engeland. Na een paar jaar gaat Taylor terug naar die plek in Italië, want haar zus Maddie woont daar nu. Haar zus heeft een grote verrassing voor haar, ze gaat namelijk trouwen. Maddie kent de knappe man pas een paar weken, maar ze is helemaal in love... Dan blijkt de verloofde een oude bekende te zijn voor Taylor, namelijk haar vakantieliefde van een paar jaar terug. Taylor en Raf besluiten ervoor om niks tegen Maddie te zeggen, al kan dit niet heel lang een geheim blijven... Deze film zit vol met ongemakkelijke, maar toch super grappige momenten. Wil jij alvast een voorproefje? Kijk dan de trailer.

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Walking on Sunshine zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock