We verzamelden de handigste trucjes voor de Sims 4

Lifestyle door Arwen

Wij zijn allemaal verslaafd aan het spelen van Sims 4. Hoe leuk is het om je dag door te komen met het bouwen van huizen en je eigen karakters maken?! Wist je dat dit geweldige spel ook een aantal cheats heeft? Hierdoor wordt het nóg leuker om dit spel te spelen. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht. 

1. Move objects

Ben je lekker aan het bouwen, maar lukt het jou niet om dat ene item op een bepaalde plek neer te zetten? Dan is deze cheat wat jij nodig hebt. Druk Ctrl + Shift + c en typ in de chatbalk bb.moveojects. Zo kun je voorwerpen overal plaatsen zonder beperkingen.

2. Vul je Simoleons aan

Natuurlijk is het wel zo eerlijk om eerst je geld te verdienen, maar toch is het ook wel chill als je zonder moeite je droomhuis kan bouwen. Wil je leren als een pro te kunnen bouwen in Sims 4? Check dit artikel. Om 50.000 Simoleons te krijgen, typ je ook weer Ctrl + Shift + c in en vervolgens motherlode. Zo kun je ongelimiteerd bouwen. Yay! Vind je 50.000 wel heel veel? Met de code rosebud ontvang je 'slechts' 1000 Simoleons. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims #stayandplay (@thesims) on

3. Maak promotie

De meeste Sims hebben een baan en net als echte mensen, beginnen ze natuurlijk niet meteen bovenaan. Vind jij dit toch een beetje te lang duren? Typ dan weer Ctrl + Shift + c en dan careers.promote. Daarachter zet je het beroep van jouw Sims (in het Engels), dus careers.promote Painter. Hierdoor promoveert je Sims en kun je verder in zijn of haar carrière. 

4. Een tevreden Sims

Het is soms best lastig om jouw Sims tevreden te houden. Als ze geen honger hebben, zijn ze wel weer moe of is hun hygiëne erg laag. Heb je even geen zin om dit constant bij te houden? Zelfs hier is een code voor. Ctrl + Shift + c en sims.fill_all_commodities. Zo, dat is ook weer geregeld.

5. Beschikbaarheid van alle items

Wij kunnen heel erg genieten van het inrichten van onze huizen. Toch maakt Sims niet meteen alle producten beschikbaar en moet je bepaalde levels bereiken of carrière-mijlpalen behalen om hierbij te kunnen. Als je hier even geen tijd voor hebt, kun je deze producten ook unlocken. Met Ctrl + Shift + c en bb.showhiddenobjects zijn, alle producten die niet aan een carrière gekoppeld zijn, meteen beschikbaar. Om ook de carrièrebeloningen vrij te spelen, typ Ctrl + Shift + c en bb.ignoregameplayunlocksentitlement. 

Wist je dat mensen die de Sims spelen gezonder zijn? Lees hier waarom (je dit als excuus kan gebruiken om uren te kunnen spelen)

Bron: www.pinguintech.nl | Beeld: Unsplash