Films & Series

Je kan nu thuis Netflix’ Love Is Blind spelen

Heb jij ook zo genoten van de Netflix-serie Love Is Blind? De realityshow werd binnen no time super populair. Denk jij ook dat je de liefde van je leven kan vinden zonder die persoon eerste te zien? Dit kan je nu testen zonder dat er camera’s op je gericht zijn, want er is een app waardoor je vanuit huis Love Is Blind kan spelen. 

Love Is Blind vanuit huis

De datingapp Blindlee heeft bijna hetzelfde concept heeft als Love Is Blind. Je maakt een profiel aan en vult een beetje over jezelf in. Je wordt gematcht met iemand, gebaseerd is op je persoonlijkheid. Je hebt dan allebei een videogesprek waarin je elkaar niet ziet voor drie minuten. De app helpt een handje door een aantal onderwerpen voor te stellen om over te praten. Gedurende de ‘date’ heeft kan de vrouw het scherpteniveau aanpassen. In het begin zijn jullie beide dus onscherp maar langzamerhand kan zij de scherpte aanpassen, maar het hoeft niet. Als het gesprek voorbij is, beslissen jullie beiden of jullie elkaar beter willen leren kennen. Als je dat doet, is het een match!

Download Blindlee hier voor Apple en hier voor Android.

View post on Instagram
 

Vond je Love Is Blind geweldig en lijkt het jou wél leuk om met zo’n traject mee te doen? Het programma zoekt nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen.

Bron: studentproblems.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀