Films & Series

HBO biedt gratis films en series aan

Nu we nog langer binnen moeten zitten, gaat iedereen natuurlijk lekker series en films bingewatchen. Als we niet kunnen shoppen met vriendinnen of een terrasje kunnen pakken, zit er niets anders op. Om nog voor een beetje extra afleiding te zorgen, heeft HBO een aantal van zijn series en films gratis beschikbaar gemaakt. Yay!

Gratis films en series 

Om de situatie rondom de coronacrisis te beetje te verzachten kan je Sims 4 aanschaffen voor een spotprijsje, bezorgt UberEats tot 6 april gratis en nu helpt HBO ook een handje door gratis films en series aan te bieden. Ze bieden voor bijna 500(!) uur kijkmateriaal aan, waaronder de series The Sopranos, Veep, Succession, The Wire en de film Crazy, Stupid, Love met o.a. Ryan Gosling. Zelfs de hitserie True Blood kunnen we nu als een gek bingewatchen. Als je fan bent van The Vampire Diaries, vind je deze serie geweldig. 

Watch on YouTube

Tijdelijk beschikbaar

Deze films en series zijn vanaf 3 april beschikbaar op de apps HBO Now en HBO Go voor een beperkte tijd. Als je dus wil profiteren van deze actie, moet je er snel bij zijn want we weten niet wanneer dit stopt. Als je alles al hebt uitgekeken, kan je ook genieten van deze spannende Netflix-films. 

Bron: rtlnieuws.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀