Lifestyle

Dingen die je zeker gaat doen als de quarantainetijd voorbij is

Voorlopig zitten we nog wel even in quarantaine, helaas kunnen we daar niks aan doen. Je moet veel dingen afzeggen en voelt je echt een saaie huismus. Denk na over de dingen die jij het meest mist en maak vervolgens een lijstje met de dingen die jij als eerste gaat doen als deze quarantaine tijd voorbij is.

♥ Borrelen op het terras met vriendinnen
Niks is beter dan samen met vriendinnen lekker te wijnen in de zon op een terras en heerlijk bijkletsen. Jullie hebben elkaar tenslotte lang niet gezien, dus genoeg om bij te praten. Vaak zijn de snacks op de menukaart dan ook wel te verleidelijk en bestellen jullie daarvan een paar

♥ Groepslessen volgen in de sportschool
Voor alle sportieve mensen onder ons, is het vreselijk dat de sportscholen dicht zijn. Voor de andere is het ergens juist weer heel fijn, totdat ze op de weegschaal staan. De groepslessen in de sportschool zijn goed voor je, maar vaak zijn ze ook nog best gezellig. Helemaal als je met vriendinnen gaat..;) 

♥ Naar je favoriete film in de bios
Een film bekijken in de bios is nu niet echt een optie, aangezien alle bioscopen gesloten zijn. Alleen sommige films moet je gewoon echt in de bioscoopkijken om de echte beleving mee te krijgen. 

♥ Iets leuks doen met je opa & oma
Je hebt je opa en oma een hele tijd moeten missen. Misschien heb je ze in de tussentijd gezien op Facetime of houseparty, maar dat is toch anders. Plan daarom een leuk dagje met ze. Ga bijvoorbeeld naar een museum die ze erg leuk vinden en ga daarna gezellig een hapje eten.

♥ Je verjaardagsfeestje inhalen
Je bent tijdens de quarantaine tijd jarig, maar vieren is niet echt een optie. Schuif je verjaardagsfeestje daarom gewoon even op. Dan is iedereen er weer gezellig bij en krijg je waarschijnlijk ook nog wat cadeaus.

♥ Dagje naar het strand
Die paar weken dat het lekker weer is in Nederland moeten we natuurlijk goed benutten. Ondanks dat wij tot 1 juni binnen zitten hebben we daarna nog genoeg tijd om lekker bij te bruinen op het strand. Als het echt heel erg warm is kan je zelfs nog een duik nemen in de zee. 

♥ Samen met je vriendinnen weer helemaal los gaan in de club
Vele van ons zijn normaal dagelijks in de stad te vinden. Helaas is dat nu niet het geval, aangezien alle uitgaansgelegenheden dicht zijn. Over een tijdje gaan deze natuurlijk weer open en dan kan je die foute avonden met je vriendinnen allemaal inhalen. 

♥ Eten in je favoriete restaurant
Bijna iedereen heeft wel een favoriete restaurant, of dat nu een Japanner, een Italiaan of een Aziaat is. Veel van deze restaurant zijn dicht, al doet een enkeling nog aan afhalen en bezorgen. Toch is dat anders. De sfeer tijdens het eten is ook erg belangrijk. Daarom kunnen wij niet wachten om weer lekker bij ons favoriete restaurant te eten met een groepje vrienden.

♥ Barbecueën met vrienden
Je kan de barbecue maar een paar keer per jaar gebruiken. Nodig daarom op een zomerse dag je vriendinnen uit en zorg dat iedereen wat vlees meeneemt. Op die manier kunnen jullie heerlijk eten en zijn jullie ook gezellig bij elkaar.

Beeld: iStock