News

Taylor Swift ging door een ware hel na ruzie met Kayne

Dat het al jaren niet zo botert tussen Taylor Swift en Kayne West, wist je waarschijnlijk wel. De zangeres is niet bepaald dik met de rapper en zijn vrouw Kim Kardashian omdat hij haar een bitch noemde in zijn nummer Famous. Op Instagram vertelt Taylor nu dat ze vier jaar lang door een 'ware hel' ging. 

De ruzie tussen Taylor Swift en Kayne West

De ruzie tussen Taylor Swift en Kayne West gaat om het nummer Famous van Kanye uit 2016. Daarop rapte Kanye: "Ik denk dat Taylor en ik misschien nog steeds seks zouden kunnen hebben. Waarom? Omdat ik die bitch beroemd heb gemaakt." Toen Taylor daar boos over werd, deelde Kim Kardashian fragmenten uit een telefoongesprek tussen de twee, waarin het leek alsof de zangeres akkoord ging met de tekst van het liedje. Taylor kreeg vervolgens een heleboel haatreacties over zich heen.

Afgelopen weekend is het hele telefoongesprek uitgelekt. Het blijkt nu dat Kanye een deel van de tekst van het nummer Famous met Taylor heeft overlegd, maar het stuk waarin hij het woord bitch gebruikt nooit heeft genoemd. Taylor vraagt in het gesprek een paar keer of zij het nummer mag horen voordat het uitkomt. Dat is vervolgens nooit gebeurd. 

Taylor Swift reageert op beschuldigingen Famous

In haar Instagram Stories zegt Taylor daar over: "In plaats van te antwoorden op de vraag hoe ik denk over de video die is uitgelekt, en bewijst dat ik de hele tijd de waarheid sprak over dat gesprek (je weet wel, het gesprek dat illegaal is opgenomen, dat iemand heeft gemonteerd en gemanipuleerd om mij in een slecht daglicht te zetten en mij, mijn familie en fans vier jaar door een hel te laten gaan), swipe naar boven om te zien wat er echt toe doet."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook