News

Taylor Swift terug uit diep dal en haalt keihard uit naar Kanye West

Taylor Swift verdween uit de spotlights nadat Kanye West haar ontmaskerde met een telefoongesprek. Maar huilen in een hoekje deed ze niet, zo blijkt nu. De popster werkte in het diepste geheim aan haar comeback. Het moment is aangebroken, Taylor is terug! En hoe. De zangeres dropte vannacht haar nieuwe single Look What You Made Me Do en ze slaat keihard terug naar haar vijanden. De teksten liegen er niet om... 

De blondine zaaide behoorlijk wat verwarring toen ze al haar posts van social media verwijderde. Daarna plaatste ze een mysterieuze video met een slang. Taylor kondigde deze week haar nieuwe album Reputation aan. Vannacht dropte ze haar eerste solosingle in drie jaar tijd. Hiermee is haar comeback officieel begonnen. Ze laat het er niet bij zitten en haalt in Look What You Made Me Do keihard uit naar haar grootste vijanden, Kanye West en Katy Perry. Laten we even kijken naar de songtekst... 

"Ik houd niet van je spelletjes. Ik houd niet van je gekantelde podium."
Taylor refereert hier naar Kanye. De zanger stond namelijk tijdens zijn laatste tournee op een gekanteld podium. 

"De rol van de sukkel die je mij liet spelen. Nee, ik mag je niet."
Dit gaat over het telefoongesprek dat Kanye heeft opgenomen en uitgelekt. De twee belden met elkaar voordat zijn nummer Famous uitkwam, waarin hij Taylor uitscheldt. De zangeres claimde hier geen toestemming voor te hebben gegeven, maar uit het uitgelekte telefoongesprek blijkt dat ze het wel degelijk hadden besproken. 

"Je sloot me buiten en organiseerde een feestmaal."
Katy krijgt er ook van langs in de single van Taylor. De zangeres verwijst hiermee waarschijnlijk naar Katy's nieuwe single Bon Appetit. 

"Misschien heb ik mijn verdiende loon gekregen, maar je komt ook aan de beurt. Ik heb een lijst met namen en die van jou staat in het rood, onderstreept."
Het is duidelijk: Taylor zint op wraak en is niet van plan om Kanye en Katy zomaar te vergeven. To be continued, dus... 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook