News

Videoland komt met reünie-aflevering Love Island

Na de opnames van Love Island ging het er nogal heftig aan toe. Veel Islanders kregen onderling ruzie en dat hield maar niet op. Vooral de ruzie van Daniël en Victoria liep erg uit de hand. Het is momenteel al stil op Instagram en wie weet hebben de eilanders het wel bijgelegd. Floor Masselink liet weten dat er een reünie op komst is en wij kunnen echt niet wachten!

Reünie van Love-Island komt eraan

Ondanks dat er eerst geen reünie zou komen van Love Island, heeft de blonde Love-Islander Floor dit toch ontkracht. Ze reageerde op de vraag of er nog een reünie komt. Ze schreef bij haar story dan ook: "Die komt binnenkort, verder kan ik er niks over zeggen".

Release datum Love-Island is nog onbekend

De deelnemers zullen in de reünie-aflevering gaan kijken naar fragmenten van hun tijd in de Love Island Villa. Wanneer de reünie op Videoland komt is nog onbekend, maar dat er een komt is zeker. Zal het na alle ruzies en break-ups een nog groter drama worden of houden de Islanders het voor deze aflevering rustig? We gaan het allemaal zien. Als duidelijk is wanneer de reünie op Videoland verschijnt, laten we dit uiteraard weten.

Bron: lovereality.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook