Celebs

Love Island's Floor vertelt over heftige periode na het programma

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Love Island's Floor deelt hoe de tijd was ná het programma, Zac Efron gaat waarschijnlijk de hoofdrol spelen in Pirates of the Caribbean, Nikkie de Jager heeft heftige nachtmerries na haar coming out en dit is de echte naam van Pretty Little Liars Shay Mitchell. 

Dit is de echte naam van Shay Mitchell

Veel bekende mensen kiezen een artiestennaam. Zo ook Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell, want Shay is niet haar real name. Officieel heet ze namelijk Shannon Ashley Mitchell. In een interview vertelde ze waar de naam Shay dan vandaan komt. "Ik ben mega fan van J.Lo. Op de middelbare school wist iedereen dat. Mensen noemden mij daarom 'Shay-Lo'. Daarna bleef 'Shay' een beetje hangen. 'Lo' heb ik maar achterwege gelaten, want er is natuurlijk maar één echte J.Lo." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Love Island's Floor deelt hoe de tijd was ná het programma

Er is dit keer veel te doen over de koppels van Love Island. Vooral het winnende koppel, Floor en Daniël, omdat ze het na het programma niet lang vol hielden. Aan Indebuurt vertelt Floor over de periode na Love Island, want er kwam heel veel op haar af. Zo vond Floor de tijd na de opnames heel erg heftig. Floor: "Er komt heel veel op je af en je wordt overal herkend. Ik was nergens meer anoniem en moest er heel erg aan wennen om overal aangesproken te worden. Een simpel boodschapje doen duurde soms heel erg lang door alle vragen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Zac Efron gaat waarschijnlijk de hoofdrol spelen in nieuwe Pirates of the Caribbean

Er word weer gesproken over een nieuwe Pirates of the Caribbean, maar dit keer waarschijnlijk een film over de jonge Jack Sparrow. Dit omdat de échte Jack Sparrow, Johnny Depp, afscheid heeft genomen van zijn rol. Enne, er wordt nu gezegd dat hottie Zac Efron in gesprek is voor dé rol en Disney er serieus over nadenkt om Zac de rol te geven. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe Pirates of the Caribbean film. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron) op

Nikkie de Jager heeft heftige nachtmerries na coming out

Op Instagram Stories vertelt Nikkie de Jager hoe het nu met haar gaat na haar coming out. Het was niet zomaar een coming out, want de YouTuber werd gechanteerd waardoor ze besloot om het bekend te maken dat ze Transgender is. Op Instagram vertelt ze: "Het gaat heen en weer, maar het gaat goed. Denk ik. "Ik heb de afgelopen dagen wel meer last van nachtmerries over het afpersen. Dan droom ik dat het weer opnieuw begint", vertelt ze daarna. Wij wensen Nikkie heel veel sterkte! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook