Lifestyle

IKEA en Pizzahut komen met een pizzatafel

We kennen het kleine ronde plastic tafeltje wat midden in je pizzadoos zit waarschijnlijk allemaal wel. Het kleine tafeltje zorgt ervoor dat de deksel van de doos niet tegen de pizza met de gesmolten kaas aankomt. Dit tafeltje krijgt wat aanhang, want binnenkort is er een grote versie verkrijgbaar bij de IKEA!

Samenwerking van Pizza Hut & IKEA

IKEA heeft in samenwerking met Pizza Hut in Hong Kong en Ogilvy (een communicatiebureau) een nieuw product ontworpen. Ze komen namelijk met een eigen pizzatafel. Het idee is ontstaan door de kleine tafeltjes die je vaak voorbij ziet komen op de pizza's die je bestelt. Bij de IKEA in Hong Kong kunnen de pizzalovers al terecht voor de vergrote versie van het pizza-tafel.  

Säva - pizza table

Over alles is goed nagedacht. De vorm van de pizzatafel is niet het enige wat is overgenomen. Zelfs de verpakking van de tafel is een look-a-like pizzadoos en op de realsize tafel zit het logo van de Pizza Hut. Dit project is niet de eerste samenwerking van de twee bedrijven in Hong Kong, zo was er al eens een pizza met de bekende Zweedse gehaktballetjes erop. Voorlopig is deze tafel nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar voor alle plekken in Nederland waar een Pizza Hut is en waar veel pizza's besteld worden is er zeker een kans!

Bron: favorflav.com, mixedgrill.nl | Beeld: IKEA

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook