News

YAS: IKEA bezorgt nu eindelijk Zweedse gehaktballetjes bij je thuis

1

Hallelujah! Onze goede voornemens zijn nog maar net begonnen of het gaat alweer finaal mis. Dit keer hebben we wel een goed excuus klaarliggen, want IKEA gaat namelijk eten thuisbezorgen. Laat die Zweedse gehaktballetjes maar komen...

IKEA bezorgt thuis
Vandaag is onze lucky day en zeggen we vaarwel tegen onze goede voornemens, want vandaag kwam het goede nieuws naar buiten dat jij nu je favoriete IKEA-voeddsel thuis kunt laten bezorgen. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om die Zweedse balletjes van IKEA via Thuisbezorgd.nl te bestellen.

Thuisbezorgd
Het blauw-gele warenhuis start met de bezorging in Groningen en bij succes wordt deze nieuwe service mogelijk ook in andere steden aangeboden. Via de app en website van Thuisbezorgd.nl kan je een selectie warme gerechten, desserts, wraps, koekjes en drankjes uit het IKEA assortiment bestellen. Love it!

ikea thuisbezorgd

ikea thuisbezorgd

Bron/Beeld: IKEA

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 5 maanden geleden Nicole Marie

  Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com

  Oproep / WhatsApp: +16626183756

  Website: https://progresivefunding.wordpress.com

 1. 1