Series & Films

Romkom 'Wat is dan liefde' staat nu op Videoland

De romantische komedie 'Wat is dan liefde' met onder andere Monica Geuze staat vanaf vandaag op Videoland. De film werd in de bioscoop goed bezocht en werd tijdens het Nederlandse film festival bekroond tot Gouden Film. Lees hier alles over de film en bekijk de trailer.

Wat is dan liefde

In de romantische komedie Wat Is Dan Liefde heeft de echtscheidingsadvocaat Cato (gespeeld door Elise Schaap) een kans om zich aan te sluiten bij een commercieel kantoor die toe is aan vernieuwing. Cato werkt voor haar geld en dat zal ze de andere advocaat ook leren. Ze is erg ambitieus en laat zich niet snel aan de kant zetten op wat voor manier dan ook.

Tot dat ze haar nieuwe collega Gijs (gespeeld door Maarten Heijmans) die precies werkt hoe Cato echt niet wil werken. Cato de dochter van gescheiden ouders vind dat mensen op een volwassen manier uitelkaar moeten gaan, Gijs daarin tegen is in voor sensatie en beter met lange vechtscheidingen. De samenwerking van de twee lijkt dan ook geen succes, totdat Cato en Gijs opgescheept zitten met elkaar. Op dat moment zien zij de liefde, het huwelijk en carrière van een andere kant. Want kan je wel echt verliefd worden als je als echtscheidingsadvocaat werkt?

Leuk om te weten: Monica Geuze heeft een kleine rol in de film. Ze speelt één van de klanten.

Bron: filmfestival.nl, Pathe.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook