Fashion

H&M opent allereerste 'experience store'

Je komt bij de H&M op te shoppen. Niet meer, en niet minder. Toch? Nou, daar komt vanaf nu verandering in. Op zaterdagochtend 21 maart opent er namelijk een 'experience store' op de Dam in Amsterdam. Deze winkel is véél meer dan alleen een winkel om je kleding te kopen. Denk aan selfie spots en optredens. Dat vind je niet in de gemiddelde kledingwinkel, dus dit klinkt wel heel veelbelovend.

H&M experience store

In de nieuwe winkel op de Dam valt er van alles te beleven. Dikke kans dus dat je niet binnen een paar minuten weer buiten staat. En misschien dat ook vriendlief een middagje shoppen minder erg gaat vinden, want er is voor iedereen wel wat wils.

Er is veel meer dan alleen kleding te vinden in de experience store. Er zijn onder andere selfie spots gemaakt, photobooths en Instagramable hoekjes te vinden. Maar je kunt ook persoonlijk beauty-advies krijgen en je nieuwe aanwinsten afrekenen terwijl je in de paskamer staat. Als je even behoefte hebt aan ontspanning, dan is daar er een lounge-area, en een gamecorner. Er staan daarnaast ook nog eens activiteiten op de planning, zoals het optreden van een singer-songwriter, of een clinic van een make-upartiest. Kortom: er valt genoeg te beleven.

Korting voor H&M members
Met al deze activiteiten probeert H&M het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk te verrassen. "Op iedere verdieping is wel iets unieks, interactiefs of fotogenieks te vinden. Ik hoop dat alle bezoekers en collega’s hier veel mooie momenten met elkaar zullen hebben!”, aldus Susan Krau, Country Manager van H&M Nederland.

De nieuwe H&M opent op zaterdagochtend 21 maart, om 10:00 uur. Tijdens de opening zijn er optredens en activiteiten gepland en H&M Members hebben recht op 15% korting op een artikel naar keuze.

hm kledingwinkel amsterdam dam

Bron: H&M | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook