Beauty

Deze 5 beautytrends maken vrouwen nog mooier dan ze al zijn

Vandaag is het International Women's Day en dat is natuurlijk een dag om even bij stil te staan. Natuurlijk ben je als vrouw mooi zoals je bent. Als het in je hoofd goed zit, dan straal je dat ook uit. Je hoeft de beautytrends dus niet te volgen, maar als je lekker in je vel zit, wil je dat misschien nog extra benadrukken. Met een paar simpele toevoegingen ben je klaar om te shinen in de mooiste versie van jezelf. Ben jij klaar voor de eerste vijf beautytrends van 2020?

International Women's Day 2020

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Deze dag is ontstaan ontstaan doordat vrouwen in de 20e eeuw opkwamen voor hun rechten op het gebied van arbeid en vrouwenkiesrecht. Dit jaar is het thema 'vrijheid' en op 8 maart wordt deze dag op verschillende manieren gevierd in binnen- en buitenland. Jij kunt hier ook aan bijdragen. Zo kun je meedoen aan georganiseerde activiteiten in ons land of gun jezelf tijd om stil te staan bij deze dag. Geef jezelf bijvoorbeeld eens wat extra aandacht, zet jezelf in het zonnetje en waardeer jezelf! 

Om jezelf eens lekker in de watten te leggen, hebben wij vijf beautytrends voor je verzameld. Deze trends maken je nog mooier dan je al bent en laten je de hele dag stralen. You go, girl!

Deze beautytrends maken je nog mooier dan je al bent

1. Glossy lippen
Fresh from the zeroes: de glossy lippen. Yay! Modellen en celebs zijn alweer gespot met transparante lippen. Met een beetje glans in je make-up, maak je je look nu eenmaal net wat specialer met deze beautytrend. Glossy lippen waren vorig jaar prominent aanwezig in de beautywereld, maar ook dit jaar is glans op je lippen weer helemaal hot. Hoe meer gloss, hoe beter. Transparant of met kleur, het mag allemaal. Lekker smeren dus, ladies.

2. Natural smokey eyes
De smokey eye, zelfs voor de absolute make-upgeeks is dit een populaire look. Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Zelfs als je twee linkerhanden hebt op het gebied van beauty, kun je online met een paar handige tips je slag slaan. De smokey eye is bijna niet meer weg te denken uit beautyland, dus hij kon ook niet ontbreken in dit lijstje. Het is een van de meest gebruikte beautylooks allertijden. Je hoeft niet bang te zijn dat het wat te donker is voor jou, want dit voorjaar is de subtielere versie van de ooglook helemaal in. Dit is gebaseerd op de jaren '70 en bevat kleurtinten van bruin, koper en brons voor een warme en zachte afwerking. 

 

3. Strong eyebrows 
De tijd waarop we allemaal massaal met dunne boogjes liepen, daar krijgen we spontaan weer de rillingen van. Laat die pincet dus lekker in je toilettas liggen, want dit seizoen mogen je wenkies er weer zijn. De grote en aangezette wenkbrauwen zijn alweer gespot op de catwalk, we like! Het motto voor dit jaar is dan ook: the bolder the better.​ Een kammetje met wenkbrauwgel erdoor en en klaar is Kees. Scheelt ook weer een hoop tijd met epileren. Pfiew! Kun je die extra tijd veel beter besteden aan iets waar jij je nog mooier door gaat voelen. 

4. Witte eyeliner
Eyeliner gebruik je meestal om je ogen groter te laten lijken, of in ieder geval om ze sprekender te maken. Er zullen maar weinig meiden zijn waarbij je geen zwart potlood in het toilettasje aantreft. Het is naast mascara zo'n beetje de basis van iedere make-up look. Over steady beautytrends gesproken! Toch is er een manier om je ogen nóg groter te laten lijken. Met een wit oogpotlood kan je ervoor zorgen dat je opvallende kijkers hebt. Een witte eyeliner breng je aan op je waterlijn en customizable voor iedereen, want je kunt hem zo dramatisch of subtiel maken als je zelf wil. 

Vandaag is het dus Internationale Vrouwendag. Eigenlijk doen we dat elke dag al wel, maar zondag staan we er extra bij stil dat we als vrouw goed zijn zoals we zijn. Zelfvertrouwen is immers hartstikke sexy! Of je daar nu een extra touch aan wil geven met een van deze beautytrends of niet: it's up to you. Om Vrouwendag te vieren heeft Douglas handige kortingen op hun website. Naast 25% korting op hun producten krijg je ook wat extra's cadeau, wanneer je voor €75 shopt. Geef je €125 uit, dan krijg je zelfs twee cadeaus naar keuze.

5. Basic rode lipstick
Om het rijtje af te sluiten: de perfecte rode lippenstift. Dit make-up product kan ontzettend veel voor je look doen. Het maakt hem helemaal af. Zeker wanneer jij de rest van je look basic houdt, springen de rode lippen er helemaal uit. Door een lekkere rode kleur op je lip, vallen je wallen ook niet meer zo op. Win-winsituatie, right?

Beeld: iStock, Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook