Celebs

Justin Bieber keert terug bij Carpool Karaoke

In december zat Billie Eilish nog bij James Corden in de auto tijdens Carpool Karaoke en gisteren was het dan eindelijk tijd voor een episode waar wij al lang naar uitkeken: Justin Bieber. In de video zingen ze verschillende nummers én bedenken ze een nieuwe dans op het nummer ‘Yummy’. Bekijk de video hier.

Justin Bieber in Carpool Karaoke

James Gorden is de laatste tijd vaak in het nieuws. Zo nam hij eind 2019 nog een video op samen met niemand minder dan Billie Eilish (die kijk je hier terug). Later gaf hij een stille hint dat Justin Bieber wellicht voor de tweede keer bij hem in de auto stapte. Later werd dit bevestigd toen oplettende fans de auto zagen rijden met Mr. Bieber erin. Of ehhh.. rijden? Voorgetrokken eigenlijk… Een voorbijganger zag dat James Corden tijdens de aflevering met Bieber niet zelf reed, maar dat de auto werd voortgetrokken. Dit werd zelfs nog een klein relletje en James Corden verklaarde niet veel later hoe het zit.

View post on Instagram
 

Anyway, de video staat inmiddels online. Yas! Dus tijd om de video te kijken. En wij begrijpen wel waarom James dit keer niet zelf reed ;-). Bereid je voor op veel muziek van Justin een nieuwe choreografie op het nummer ‘Yummy’ en er zit ook nog een hilarisch stukje in voor de fans van de serie Friends. Bekijk de video hieronder.

Watch on YouTube

Beeld: Getty Images

Must reads 👀