Beauty

Dit zijn de make-up producten waar celebs bij zweren

Op de rode loper zie je sterren altijd met de mooiste make-up looks en prachtige kapsels. Wij vragen ons regelmatig af hoe deze geweldige creaties zijn gemaakt. Welke producten gebruiken ze? Zijn deze overdreven duur of low-budget? Wij zochten uit wat de go-to make-up producten zijn van een aantal celebs.

Spoiler: Sommige producten zijn heel verleidelijk om zelf aan te schaffen ;).

Emma Watson

Hoewel Hermelien blij wordt van boeken, wordt Emma blij van Red Pomegranate Cheek and Lip Stain van The Bodyshop vertelt ze aan IntoTheGloss. Het is een kleur die je zowel op je lippen als op je wangen kan aanbrengen en zorgt voor een natuurlijke kleur. Ohja, het is ook nog budget-proof. We love.
 


Lip & Cheek Stain | €16,00
 

Shay Mitchell 

Deze beauty vertelt in een interview met Byrdie dat ze helemaal weg is van de Lip Maestro Legendary Lipstick van Giorgio Armani. Het is geen opvallende kleur maar hij geeft je look wel een extra touch. Ze steelt hem van elke make-up artiest die met haar werkt. Whoops!
 


Lip Maestro Legendary Lipstick | €34,68

Chloë Grace Moretz

De actrice vertelde aan Byrdie dat L’Oréal oogschauw palletten haar to-go make-up producten zijn. Hoe low-budget?! Het is niet duur maar de kwaliteit is goed. Deze oogschaduw is makkelijk te blenden (ook in je crease) en blijft lang zitten. We need.


La Palette Nude | €17,95

Kylie Jenner 

Voordat Kylie met haar eigen merk, Kylie Cosmetics én haar skincare merk Kylie Skin, op de markt kwam was de jongste self-made miljadair ter wereld helemaal fan van Radiant Creamy Concealer van NARS. De concealer is licht, vochtinbrengend en geeft je niet die lelijke gedroogde lijntjes onder je ogen. 
 

Radiant Creamy Concealer | €30

Kelly Rowland en Kim Kardashian

De Destiny’s Child zangeres gebruikt altijd de L’Oréal Voluminous mascara in de kleur Carbon Black. In een artikel van Glamour zegt ze dat deze mascara het trucje doet waar ze bij zweert. Ook Kim schrijft op haar website dat de kleur de perfecte tint zwart is, en het elke wimper echt optilt op hem scheidt van de andere. Dat beloofd veel goeds. Wij zijn benieuwd!


Voluminous mascara | €16,49

Beyoncé

In een artikel op Well and Good vertelt Sir John, de make-up artiest van Queen B, dat hij de L’Oréal Paris Rouge Signature Lippenstift gebruikt. “Als ik weet dat er geen touch-up zal zijn en dat ze snel iets aandoet en er dan vandoor gaat, dan is dit mijn jam,” zegt hij. “Ik weet als ze op de rode loper komt, en als ze eet dat het niet gaat drogen én dat het niet crusty wordt.” 


Paris Rouge Signature Lippenstift | €12,95

Beeld: iStock | Bron: intothegloss.com, byrdie.com, glamour.com, wellandgood.com

Must reads 👀