Lifestyle

Deze Nederlandse Youtubers moet jij ontdekken

Heb je alle video’s van Monica Geuze, Beautygloss en NikkieTutorials al gekeken? En heb je behoefte aan wat nieuws? Wij hebben de leukste Youtubers in dit artikel gezet zodat jij lekker een middagje video’s kan bingen. Benieuwd? Lees hieronder verder.

Wist je trouwens dat deze Nederlandse modellen ook een YouTube kanaal hebben? Check het hier.  

Dit zijn de Youtubers

♥ All About Leonie (55,400 abonnees)

Als je naar deze meid kijkt, word je spontaan vrolijk. Ze maakt weekvlogs waarbij ze haar leven als influencer laat zien en is gewoon heerlijk zichzelf. Daarnaast upload ze ook shoplogs, mukbangs, opruim video’s (yes, yes, yes) en challenges. We like!

Watch on YouTube

♥  Alice Olsthoorn (57,200 abonnees)

Deze Youtuber én zangeres post hilarische video’s waarin ze dingen uittest, levensverhalen vertelt en daarnaast ook serieuze video’s maakt over het trasgender zijn. Ontzettend inspirerend en zeker waard om haar storytime video’s te bingen. 

Watch on YouTube

♥  Esmée Geel (42,200 abonnees)

Als je gek bent op shoplogs, zit je op het kanaal van Esmee helemaal goed. Ze post namelijk veel fashion video’s en daarnaast maakt ze ook nog weekvlogs. Heerlijke video’s om te kijken als je lekker wil chillen of kleding inspiratie op wil doen. 

Watch on YouTube

♥  Aimée van der Pijl (58,500 abonnees)

Kringloop en vintage video’s zijn onze guilty pleasure. Als dat ook voor jou geldt, is Aimée dé Youtuber die jij moet volgen. Shoppen in de kringloop, items DIY’en en daarnaast ook nog gezellige én realistische vlogs. 

Watch on YouTube

♥ Yara Michels (37,000 abonnees)

Deze hoofdredactrice van LINDA.meiden vlogt kleine stukjes haar leven van haar kantoor make-over tot persreisjes naar het buitenland. Ze is vrolijk en haar video’s zijn een feestje om naar te kijken. Ook deelt ze haar liefde voor kleding in haar (extra) video’s. We love.

Watch on YouTube

♥ Charlotte Blitzblum (46,000 abonnees)

Juf en vlogger Charlotte neemt ons elke week mee in haar leven. Ze vertelt openhartig over haar liefdesleven en carrière als juf. Heel erg tof om te zien. Daarnaast duren haar vlogs meestal rond de 25 minuten of langer. Yeees! 

Watch on YouTube

En als je alle Youtube video’s hebt uitgekeken hebben is hier nog een lijstje met nieuwste Netflix films die je móét zien.

Bron: YouTube | Beeld: iStock

Must reads 👀