Lifestyle

Dit kan jij het beste doen op Valentijnsdag volgens jouw sterrenbeeld

Rustig in je eentje op de bank Love Actually kijken met een bak Ben & Jerry's Netflix & Chill of op blind date ergens wat drinken in de stad? Benieuwd hoe jouw Valentijnsdag er volgens de sterren uit ziet? Lees dan snel verder!

Ram (21 maart - 19 april)

Single: Komt uit je online bubbel en vraag die knappe match mee op date. Het is jouw tijd om weer de liefde op te zoeken en misschien ontstaat er wel een geweldige klik. Who knows?

Taken: Thuis daten kan net zo leuk, of zelfs leuker, zijn dan uit gaan. Geen last van andere stelletjes die iets te dicht tegen jouw tafeltje aan zitten en jullie kunnen helemaal los gaan in de keuken. Om te koken, natuurlijk. Neem de tijd voor elkaar en maak bijvoorbeeld een drie gangen diner en dek de tafel zo romantisch mogelijk. 

Stier (20 april - 20 mei)

Single: Trommel al je single vriendinnen op en organiseer een sleepover. Sla lekkere snacks in en houd een filmmarathon. Hierdoor vergeten jullie allemaal even dat het Valentijnsdag is en vieren jullie het single leven.

Taken: Jij en je lover hebben echt even wat tijd samen nodig, want dat is iets wat jullie de laatste tijd enorm hebben gemist. Reserveer alvast een tafeltje in jullie favoriete restaurant en verras hem of haar met een lief gebaar. 

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Single: Neem wat tijd voor jezelf. Bestel jouw favoriete maaltijd, plof op de bank en bingewatch die serie die jij al zo lang wilde zien. Geniet van je me-time en volgend jaar loopt Valentijsndag misschien wel totaal anders.

Taken: Er draait een film die jullie allebei nog graag willen zien. Dit is de kans om er een gezellige, casual date van te maken. Valentijnsdag hoeft niet extra bijzonder te zijn. Jullie relatie heeft die boost niet nodig. Er hangt al genoeg liefde in de lucht. 

Kreeft (21 juni - 22 juli)

Single: Wacht nog even af of die leuke date jou uitnodigt om een drankje te doen, anders moet jij de eerste stap zetten. Wees niet meteen bang voor afwijzing. Sommige mensen zijn gewoon verlegen. 

Taken: Neem je liefje mee naar dat ene uitstapje wat jij al zo lang wilde doen. Waarschijnlijk geniet je lover enorm van jouw plezier en wordt dit een top date. Love is in the air!

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Single: Je hebt niet door dat die leuke collega jou stiekem wel ziet zitten. Probeer hier wat meer te letten, speel hier een beetje op in en misschien vloeit hier wel een gezellige eerste date uit. 

Taken: Doordat jij en je lover beide enorm drukke schema's hebben op dit moment, zit een date er helaas niet in. Wees niet boos of verdrietig, jullie kunnen deze verloren tijd snel genoeg inhalen. 

Maagd (23 augustus - 22 september) 

Single: Wees niet te onzeker omdat je al een tijdje geen date hebt gehad. Soms is het goed om even niet bezig te hoeven zijn met een partner en volledig te focussen op jezelf. Zoek de liefde bij vrienden en familie. Dat is op dit moment meer dan genoeg. 

Taken: Ga op avontuur! Zoek een uitdagende date en geloof me, jullie gaan de grootste lol hebben. Dit wordt een Valentijnsdag die jullie nooit meer gaan vergeten. 

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Single: Je bent al een tijdje aan het afspreken met die spannende date en ook op Valentijnsdag lijkt het erop dat jullie weer eentje hebben gepland. Zorg er wel voor dat je niet te veel spendeerd aan drankjes, want daar ga je later spijt van krijgen.

Taken: Jij en je lover hebben de laatste tijd veel discussies. Zorg dat je op Valentijnsdag deze issues even aan de kant schuift en maak tijd voor een romatisch avondje thuis. Nog op zoek naar een leuke film? Check even dit artikel

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Single: De spanning tussen jou en die ene persoon loopt steeds meer op. Gaat het niet uit de weg en kijk op Valentijsndag waar dit op uitloopt. Wie weet, wordt dit wel iets..

Taken: Het is belangrijk om de ander ook een kans te geven om jou te kunnen verrassen. Laat alles even uit handen vallen en wacht even af, misschien komt je lover wel met een geweldige suprise

Boogschutter (22 november - 21 december)

Single: Luister goed naar je instinct en vraag jezelf af of het al jouw energie waard is. Er is niks mis met een avondje alleen of lekker chillen met je bff. Voel geen druk om per sé op date te moeten. Je moet zeker weten dat het goed voelt. 

Taken: Zorg ervoor dat jij en je lover in een rustige omgeving een goed gesprek voeren. Dit kan overal maar het beste is om dit thuis te doen met lekkere snacks en wat drankjes. Dit zal goed zijn voor jullie relatie. 

Steenbok (22 december - 19 januari)

Single: Probeer de controle een beetje los te laten en neem risico's. Ga bijvoorbeeld zelf op stap en spreek die knapperd aan die je al een tijdje op het oog hebt. Weet je niet zo goed hoe je een gesprek moet beginnen? Lees deze tips!

Taken: Als je ergens een te groot probleem van maakt, wordt je relatie veel stressvoller dan dat het nodig is. Niet alles hoeft gelijk te zijn. Neem alles niet te serieus en je lover zal hetzelfde doen. Hierdoor is er ook meer tijd voor plezier. 

Waterman (20 januari - 18 februari)

Single: Een oude liefde komt weer om de hoek kijken en het voelt vertrouwd. Probeer hem of haar weer opnieuw te leren kennen en je zal verrast worden. 

Taken: Je hebt het gevoel dat jij en je partner een beetje langs elkaar leven. Gebruik Valentijnsdag om jullie relatie weer een nieuw leven in te blazen en je zal zien dat dit meteen zijn vruchten af zal werpen.Yay!

Vissen (19 februari - 20 maart)

Single: Je voelt je de laatste tijd niet helemaal comfortabel in je eigen lichaam. Zorg ervoor dat je eerst wat zelfvertrouwen terugkrijgt voordat je op jacht gaat naar een nieuwe liefde. Jouw confidence gaat ervoor zorgen dat je een hele andere uitstraling krijgt en dat is ook vanvan de buitenkant te zien. 

Taken: Jij en je lover communiceren enorm goed met elkaar. Dit is erg belangrijk in een relatie. Ga op Valentijnsdag jullie eerste date herbeleven en je zal zien dat dit voor een hele leuke avond gaat zorgen. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook