Lifestyle

Met deze 7 tips haal je jouw crush binnen no-time binnen

Wanneer je een nieuwe leuke jongen hebt ontmoet of misschien al heel lang dezelfde crush hebt, wil je hem natuurlijk geïnteresseerd houden en het liefst ‘binnen halen’. Je probeert elke keer weer jouw charmes in de strijd te houden, maar dit blijkt niet altijd goed uit te pakken. Wat zien jongens graag en waar vallen ze nu eigenlijk op? Met de volgende tips ben jij ervan verzekerd dat je een goede indruk achter laat en wie weet ziet hij jou wel zitten (als relationship material). Yes!

1. Geef niet de indruk dat je beter bent dan hem
Als je een goed betaalde bijbaan hebt of het enorm goed doet op school en hoge punten haalt, is het niet slim om dit gespreksonderwerp te maken. Natuurlijk is het leuk dat je dit allemaal doet en dat mag zeker gezegd worden. Maar probeer het gesprek hier niet mee te overheersen, het gaat immers om jullie beiden. Jouw crush valt ook niet alleen op het geld of het brein, maar op het innerlijk. Dus laat dat vooral aan hem zien, dan komt alles goed.

2. Probeer veel te lachen
Het is jouw warme glimlach die hem doet smelten. Elke jongen is hier wel gevoelig voor, een mooie glimlach maakt elke vrouw aantrekkelijk. Het is een pluspunt dat een simpele lach het meest natuurlijke is wat er bestaat, bingo! Een mooie lach geeft de ander het gevoel dat we ze mogen, nog een reden om meer te lachen. Met dit product ben jij verzekerd van zo'n stralende lach.

3. Gedraag je niet als een klein kind
Het is natuurlijk belangrijk dat jullie het tijdens de dates naar jullie zin hebben, daar hoort echt wel een grapje bij. Pas op dat je niet te kinderachtig wordt in je grapjes, hier knappen jongens echt van af. Ze willen een meisje dat niet kinderachtig is maar iemand die zich volwassen kan gedragen.

jongen geïnteresseerd in jouw

4. Geef hem ruimte om jou te missen
“You only love her when you let her go”, dit is helemaal waar. Je beseft pas waar je waarde aan hecht als het weg is. Dit is dus dé methode om erachter te komen of hij jou echt ziet zitten. Geef hem de ruimte en laat héél even niks meer van je horen. Dit triggert jongens (als ze jou zien zitten) om contact op te nemen, zo weet je zeker of je ‘m aan de haak hebt geslagen of niet. Strike!

5. Vertel hem niet alles over jezelf
Soms is het beter als je niet meteen alles over jezelf vertelt, je maakt hem hiermee super nieuwsgierig. Je probeert elkaar te leren kennen en op een speelse manier wordt dit een stuk interessanter, waardoor hij ook meer in jou geïnteresseerd is.

6. Zorg voor een lekker geurtje
Jongens hebben een zwak voor lekkere damesgeurtjes, dat is gewoon zo. Zorg dat je op de eerste date dus duidelijk een lekker geurtje hebt opgespoten, dit zal hij meteen opmerken en aantrekkelijk vinden. Zodra er meer dates volgen probeer je erachter te komen wat voor geur hij nu écht lekker vindt en verras hem hier de volgende keer mee. Wij weten zeker dat jij zijn aandacht hebt gekregen en zult houden.

7. Praat niet alleen over jezelf, toon interesse
Hoe leuk jouw leven ook is, de wereld draait niet alleen om jou. En vooral als je een jongen voor je probeert te winnen is het mega belangrijk om interesse te tonen. Betrap jij jezelf vaker erop dat je veel over jezelf praat, dan is dit puntje zeker voor jou van belang. Als jij veel interesse toont in zijn leven, dan zal hij ook interesse voor jou tonen. Dat jij het initiatief neemt om meer over hem te weten te komen geeft hem nog meer redenen om voor jou te gaan. Jongens vinden het altijd leuk als er aandacht voor hem is, natuurlijk niet té veel er moet ook een beetje aandacht voor jou over blijven. ;-)

Met Girlscene's YouTube serie Mannenpraat kom jij er meteen achter wat jongens nou echt interessant vinden. In dit artikel zie je meer over zoenen op de eerste date. En als je nog niet weet wat je moet gaan doen hebben we hier 37x originele date ideeën!

Bron: Your Tango, Mannenbrein | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook