News

Temptation Island keert definitief terug bij RTL

Even leek het erop dat we voorgoed ons favoriete programma moesten missen. Verschillende reality-programma's van RTL, zoals De Villa, werden namelijk van de buis gehaald doordat er grensoverschrijdend gedrag in was te zien. Hierdoor was het ook onzeker of Temptation Island wel weer bij de zender zou verschijnen. Je kan gelukkig weer rustig ademhalen, want het programma keert terug op de buis. En snel ook!

Temptation Island keert terug bij RTL

Schreven wij vorige maand nog dat Temptation Island misschien alleen via de Belgische zender VIJF te bekijken was, inmiddels heeft RTL-baas Peter van der Vorst laten weten dat de ultieme guilty pleasure ook gewoon via RTL te bekijken is. Yay! De resultaten van een intern onderzoek bleken namelijk positief genoeg om het programma te laten doorgaan. 'Guilty pleasure reality-tv is nog steeds geliefd en heeft wat ons betreft dus toekomst,' zegt de baas van RTL. Woohoo! Worden wij even héél blij van Peter ;-).

Nieuwe afleveringen van Temptation Island

Na dit positieve bericht staan wij in ieder geval al in de startblokken voor een nieuwe portie drama in realityland. Het vertrouwde presentatieduo Rick en Annelien houden ons niet al te lang meer in spanning, want vanaf 26 februari start het nieuwe seizoen op RTL5. Opvallend detail: er doen dit jaar geen vier, maar vijf koppels mee met Temptation Island. Benieuwd welke? Dat lees je hier.

Mocht je zelf de ambities hebben om een keer mee te doen aan het programma, grijp dan je kans. Het programma zoekt namelijk alweer nieuwe deelnemers voor het volgende seizoen ;-).

Bron: AD | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved