News

Justin Bieber over drugsverleden: 'Ik stond op met een joint en een paar pillen'

Justin Bieber staat niet alleen bekend om zijn muziek, looks of interessante liefdesleven, maar hij staat ook regelmatig in de spotlight om zijn alcohol- en drugsgebruik. Hoewel de Biebster tegenwoordig een stuk verstandiger is en de verdovende middelen zoveel mogelijk skipt, laat hij nu weten hoe dat er een poosje geleden allemaal aan toe ging. En dat is bést wel heftig...

Justin Bieber stond op met een joint en een pil

Dat Justin Bieber een tijd lang niet vies was van feesten en drugs, dat wist je vast wel. Maar dat het allemaal een stuk slechter met hem ging dan de meeste mensen dachten, dat laat de Biebster nu weten in de laatste aflevering van zijn YouTube-serie Seasons. Het ging een tijdje blijkbaar zó slecht met hem, dat de superster zelf niet doorhad hoe erg hij eraan toe was. 'Zodra ik wakker werd slikte ik een paar pillen en rookte ik een joint om de dag te beginnen,' vertelt Justin. De superster werd zelfs na een nacht feesten een keer door een beveiliger gecheckt of hij nog wel ademde. 'Het was echt doodeng.' Dat vinden wij nou ook!

Justin Bieber kon roem niet goed verwerken

Dat het een tijdje zo uit de hand liep met de Canadese zanger, komt volgens hemzelf doordat hij het lastig vond om als tiener om te gaan met alle roem die hij kreeg. En dat zorgde er dus weer voor dat de superster zoveel drugs ging gebruiken om alles aan te kunnen. 'Ik was jong en zoals iedereen experimenteerde ik terwijl ik opgroeide. Maar ik groeide op in de spotlight van de camera’s en ik had veel geld om te besteden,' geeft hij toe. Gelukkig hoeft Bieber het inmiddels allemaal niet meer alleen te doen. Sinds 2018 heeft hij zijn vrouw Hailey, die altijd zei pas met hem te willen trouwen als hij clean was. Wij gunnen de twee lovebirds het allerbeste.

Bron: LindaNieuws | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook