News

Love Island's Daniël en verleidster Daniëlle zijn niet langer samen

Daniël won Love Island samen met Floor. Echter hield deze relatie niet lang stand (zoals vele Love Island-relaties) en ging hij hierna voor Temptation Island-verleidster Daniëlle. Nog geen maand geleden bevestigden ze hun relatie via Instagram tijdens een romantische vakantie in Mexico, maar misschien liep hij toch iets te hard van stapel.

Love Island's Daniël niet langer samen met Temptation Island's Daniëlle

Vlak nadat bekend werd dat Daniël en Floor niet langer samen zijn, doken de eerste beelden op van Daniël samen met verleidster Daniëlle. Ze brachten samen de feestdagen door en leken dolgelukkig samen. Dit werd bevestigd nadat ze een foto samen uploadden van een romantische vakantie in Mexico, waarbij ze bevestigden dat ze een relatie hadden.

Is Daniël vreemdgegaan?

Wellicht dacht jij ook: dit gaat allemaal wel erg snel, als dat maar goed gaat... Niet dus. Daniël bracht gisteren naar buiten dat de korte relatie al weer uit is en dat hij niet langer samen is met Danieëlle. Hij plaatste onderstaand bericht op Instagram:

''Lieve mensen, ik krijg veel berichtjes wat betreft danielle haar story, dat het lijkt alsof ik vreemdgegaan ben of iets. Zoiets zou ik dus nooit doen, en ze zegt zelf ook dat dat niet het geval is. Zoals ik uitgelegd heb, ik zit niet lekker in mijn vel en daardoor kan ik haar niet geven wat ze normaal zou verdienen. Ik denk dat ik ook niet helemaal klaar was voor een nieuwe relatie na Floor & Love Island. Er is in een korte periode een hele hoop gebeurd.'' Hij laat weten dat hij Daniëlle het allerbete gunt en zich nu focust op zichzelf en sporten.

https://www.girlscene.nl/artikel/29806-relatie-daniel-danielle-love-island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook