News

Dit betekenen de namen 'Love' en 'Forty' uit de Netflix-serie You

Het tweede seizoen van de serie 'You' heeft ons alweer helemaal omvergeblazen. De creepy hoofdrolspeler Joe (Penn Badgley) wordt namelijk steeds creepier. Wist je dat zonder de voice-over van Joe de serie nog enger is? Daarnaast worden er achteraf ook allerlei gekke ontdekkingen gedaan. Nu is het tijd om de namen 'Love' en 'Forty' uit te pluizen. Lees snel mee, want wij vertellen je precies waar deze namen voor staan. Let op: spoiler.

Serie You (let op: spoiler)

Als jij de serie You kijkt, weet je vast dat er allerlei bizarre dingen achteraf ontdekt worden. Eén voorbeeld: de mysterieuze vrouw die op het einde tevoorschijn komt. Veel van jullie speculeren al over de moeder van Joe. We weten het nog niet en moeten wachten tot seizoen drie op Netflix staat. Gelukkig is hij al wel bevestigd! Maar we kunnen jou wel iets anders vertellen over de tweeling: Love en Forty...

Love en Forty zijn tennisnamen

Ben jij een echte tennisfan? Dan zijn deze namen je vast niet ontgaan. Love en Forty zijn namelijk termen uit deze balsport! Wanneer de puntentelling op nul staat van de sport tennis, wordt het 'love' genoemd. En nog toevalliger: de puntentelling gaat tot veertig, dus 'forty'. In aflevering drie spelen de twee samen deze balsport. Als dit niet van te voren is bedacht? Je hebt in ieder geval tijd genoeg om daarover na te denken voordat het derde seizoen begint :-).

via GIPHY

Bron: PopBuzz.com, Dictonairy.com | Beeld: Getty Images 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved