Celebs

9 celebrities waarbij de korte coupe geweldig staat

Jij hebt die lange lokken en je wil een keer wat anders. Je twijfelt steeds om je haren af te knippen en zoals Demi Lovato de korte bob te rocken. Maar maak je vooral niet druk, want waarschijnlijk hebben deze celebrities ook hulp gekregen van de zogenoemde pruiken. In ieder geval staat het ze wel. Kijk mee, want wij laten je negen celebs zien bij wie deze korte coupe geweldig staat.

Celebrities die de korte coupe makkelijk kunnen hebben

1. Selena Gomez 

Selena Gomez blijft maar wisselen van coupe. Dan is het lang in haar video clips en dan is het ineens weer een bobline. Selena behoudt wel haar eigen haarkleur. Eén ding kunnen we wel zeggen: het staat haar allemaal.

View post on Instagram
 

2. Khloe Kardashian

Voor wie Khloe kent weet dat de realityster vroeger lichtbruin haar had. Ze ruilt haar eigen haar dan ook vaak in voor een pruik. Op deze foto heeft ze een mooie rechte bobline en het staat haar gorgeous

View post on Instagram
 

3. Hailey Bieber

Hailey Bieber houdt het lekker bij haar eigen haarlokken. Ze heeft het al een lange tijd kort. We kennen haar dus ook niet anders dan met haar mooie blonde bob. In 2018 knipte ze het als een bob. Inmiddels is het al iets aangegroeid and it looks fabulous.

View post on Instagram
 

4. Mila Kunis

De knappe Mila Kunis had eerst middellang haar, dit is ook te zien in de film ‘Friends with Benefits’. Ongeveer twee jaar geleden knipte de actrice haar  eigen haren naar een bobline. Ook bij haar is het nu ietsjes langer geworden. 

View post on Instagram
 

 

5. Camila Mendes 

De meesten kennen haar van de populaire serie ‘Riverdale’. Haar schoonheid is iets waar veel vrouwelijke kijkers weg van zijn. Camila heeft in de serie en ook van haar zelf zwarte haren die ze rockt met een korte coupe. Het staat haar fantastisch.

View post on Instagram
 

6. Cara Delevingne 

Cara Delevingne heeft in 2017 al haar haren afgeschoren en was toen kaal. Het is dus super kort geweest en nu drie jaar later heeft het model korte blonde lokken gekregen. We weten het zeker: dit haar is wel écht. 

View post on Instagram
 

7. Demi Lovato

Zangeres Demi Lovato heeft gekozen voor de echte jaren 90′ haarstijl. Ze droeg eerst een verlenging en heeft haar haren een tijdje laten groeien. Op Instagram kun je onder andere zien hoe blij ze met haar coupe is. 

View post on Instagram
 

 

8. Emily Ratajkowski

Dit model heeft van zichzelf lange haren. Die ruilt ze vaak in voor een korte bob line. We weten inmiddels dat het gaat om een pruik, maar het staat haar in ieder geval super mooi. 

View post on Instagram
 

9. Miley Cyrus 

Van kort tot aan lang haar en van stekels tot aan pony’s, zangeres Miley Cyrus heeft het allemaal gehad. Ze is dan ook totaal niet bang om iets aan haar te veranderen. Nu doet ze het met deze haarstijl:

View post on Instagram
 

Ben jij benieuwd naar de lengte van de populairste celebrities? Lees hier hoe lang ze zijn.

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀